UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU ERKAN PETEKKAYA’DAN PARAMPARÇA DİZİSİNDEN AYRILACAĞI İDDİA EDİLEN ŞÜKRAN OVALI’YLA İLGİLİ JET YANIT GELDİ!..

ÜNLÜ OYUNCU ERKAN PETEKKAYA’DAN PARAMPARÇA DİZİSİNDEN AYRILACAĞI İDDİA EDİLEN ŞÜKRAN OVALI’YLA İLGİLİ JET YANIT GELDİ!..

ÜNLÜ OYUNCU ERKAN PETEKKAYA’DAN PARAMPARÇA DİZİSİNDEN AYRILACAĞI İDDİA EDİLEN ŞÜKRAN OVALI’YLA İLGİLİ JET YANIT GELDİ!..

Usta oyuncu Erkan Petekkaya, ‘Paramparça’ dizisinde hayat verdiği ‘Cihan’ karakteriyle 2 sezondur her pazartesi izleyenleri ekrana kilitliyor. Usta oyuncu, canlandırdığı karakterle çocuklarına âşık örnek bir baba portresi çiziyor.

Erkan Petekkaya’yı son olarak ’22. Altın Objektif Ödül Töreni’nde görüntülendi. Oyuncuya gecede zarif eşi Didem Petekkaya eşlik etti. Verdiği bütün röportajlarda basın mensuplarının boydan detay alırken ayakkabılarını çekmesine takılan Erkan Petekkaya, eğlenceli anlara sebep oldu.  

Erkan Petekkaya 22. Altın Objektif Ödülleri’ gecesiyle ilgili ”Aynı tastan çorba içtiğim, bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Siz olmazsanız biz olmayız biz olmazsak sizde olmazsınız. Benim meslek hayatımda üstümde emeği olan bütün magazin gazetecilerine çok teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum” diyerek basın emekçilerine olan saygısını gösterdi.

Erkan Petekkaya Paramparça’nın sezon finaline çok az kaldığı şu günlerde çekim için kendi arabasıyla Antalya’ya gittiğini çekimlerin zor geçtiğini ve çok yorgun olduğunu ifade etti.

Erkan Petekkaya, ‘Paramparça’ dizisinin 3. Sezonunda oyuncu değişiklikleri olacağı iddialarıyla ilgili gelen soruya “bir şey bilmiyorum bilseydim söylerdim” diyerek cevap verdi.

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ‘Paramparça’ dizisinde psikolog Ayşe karakterine hayat veren Şükran Ovalı’nın ayrılacağı iddialarıyla ilgili bir şey bilmediğini dile getirerek “bu konular senaryoyla ilgili bir şey, bizler müdahale edemiyoruz, ben bir oyucuyum sonuçta önüme ne senaryo gelirse onu oynuyorum” diyerek çıkan iddialara son noktayı koydu.

Ünlü oyuncu İpek Tuzcuoğlu’nun bir röportajında söylediği ‘’Star devri bitti. Artık senaryo önemli’’ sözüyle ilgili Erkan Petekkaya “kesinlikle öyle ben stara inanmıyorum. Ekip işine inanıyorum. Diye belirterek senaryonun önemine bir kez daha değindi.

Erkan Petekkaya, dizi sürelerinin kısaltılmasıyla ilgili “böyle bir yaptırım gücüm olamaz, bu televizyon patronlarının ve yapımcıların bileceği bir iş olduğunu belirtti. Kısa bir röportajdan sonra usta oyuncu, eşi Didem Petekkaya’nın yanına giderek röportaja son verdi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERerkan petekkaya  şükran ovalı