UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NİL KARAİBRAHİMGİL ÖNCE ANNELİK SERÜVENİNİ PAYLAŞTI, ARDINDAN DOĞMAMIŞ BİR BEBEĞE İLK KEZ DOĞAÇLAMA ŞARKI YAPTI!.. İŞTE O ANLAR !..

NİL KARAİBRAHİMGİL ÖNCE ANNELİK SERÜVENİNİ PAYLAŞTI, ARDINDAN DOĞMAMIŞ BİR BEBEĞE İLK KEZ DOĞAÇLAMA ŞARKI YAPTI!.. İŞTE O ANLAR !..

NİL KARAİBRAHİMGİL ÖNCE ANNELİK SERÜVENİNİ PAYLAŞTI, ARDINDAN DOĞMAMIŞ BİR BEBEĞE İLK KEZ DOĞAÇLAMA ŞARKI YAPTI!.. İŞTE O ANLAR !..

Anne-bebek sektörünün öncü firması ebebek tarafından Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda düzenlenen, “Bebekoloji Konferansı 2016”; keyifli ve verimli bilgi paylaşımlarına sahne oldu. Sevilen şarkıcı Nil Karaibrahimgil’in ebebek anneleri ile birlikte eğlenceli bir şarkıyı hayata geçirdiği ve renkli dakikalar yaşattığı konferansta; Ayşe Kucuroğlu ve Esra Oflaz Güvenkaya “Modern Çağın Annesi Olmak” başlıklı oturumda konuşmacı olarak yer aldı. Doktor Ender Saraç ise annelere  ve anne adaylarına keyifli bilgi paylaşımlarında bulundu.

Oylum Talu’nun moderatörlüğünde “Hamilelik Dönemi” ve Özge Uzun’un moderatörlüğünde gerçekleşen “0-4 Yaş Dönemi” panelleri ; annelerin bebeklerini büyütme süreçleri için iyi bir yol haritası oldu. Konferansa katılan ünlü isimler ve alanında uzman kişiler eşliğinde anneler ve anne adayları; bebeklerinin güvenlik, uyku ve beslenmesi ile ilgili verimli bilgiler edindi.

ebebek; bebeveynleri bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Bu faaliyetleri doğrultusunda ebebek’in felsefesi haline gelen ve ilk olarak 2015 yılında anneler ile buluşan “Bebekoloji”; 28 Mayıs 2016 tarihinde tam günlük bir etkinlik olarak Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda “Bebekoloji Konferansı 2016” ile tekrar hayat buldu.

Bebekoloji Konferansı 2016’da bebeveynlere deneyimlerini aktarak, doğmamış bir bebeğe ilk kez doğaçlama şarkı söyleyen Nil Karaibrahimgil: “Annelik tarif edilemeyecek kadar kusursuz bir süreç. Aziz Arif hayatıma geldiği günden beri, her şey masalsılaştı... Hayatta en çok merak ettiğim insan oğlum ve çocuğumu büyütürken onu anlamaya, kim olduğunu öğrenmeye ve bu doğrultuda onu serbest bırakmaya çalışıyorum. Doğduğu andan itibaren bebeği bir birey olarak kabul etmek ve saygı göstermek gerekiyor.  Ayrıca tüm annelerin bebekleri ile güçlü bir bağ kurmak için mutlaka emzirmeleri gerektiğine inancım sonsuz… ebebek’in gerçekleştirdiği konferansları da bu anlamda çok takdir ediyor ve takip ediyorum. Hamilelik sürecinden anne sütünün besin değeri bakımından bebeğin gelişim süreci için önemine, bebeklerin uyku düzeni, iştah ve beslenmelerine kadar her konuyu güzel ayrıntılarla işleyen Bebekoloji Konferansının; annelere ve anne adaylarına çok fazla katkısı olduğunu düşünüyorum.. Bugün de burada kendi annelik serüvenimi anneler ile paylaştım. Sonrasında ise ilk kez henüz doğmamış bir bebeğe sahnede doğaçlama bir şarkı yazdım ve tüm annelerin eşliğiyle söyledim” dedi.

NİL KARAİBRAHİMGİL'İN DOĞMAMIŞ BEBEĞE ŞARKI SÖYLEDİĞİ O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERNİL KARAİBRAHİMGİL  BEBEK  ŞARKI