UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ TV, HAZİRAN AYINA BOMBA GİBİ GİRİYOR! SİYASİ TARTIŞMALARDAN UZAK VE TERÖR HABERLERİNE PRİM VERMEYEN UÇANKUŞ TV’NİN İŞTE YENİ TANITIMI!..

UÇANKUŞ TV, HAZİRAN AYINA BOMBA GİBİ GİRİYOR! SİYASİ TARTIŞMALARDAN UZAK VE TERÖR HABERLERİNE PRİM VERMEYEN UÇANKUŞ TV’NİN İŞTE YENİ TANITIMI!..

UÇANKUŞ TV, HAZİRAN AYINA BOMBA GİBİ GİRİYOR! SİYASİ TARTIŞMALARDAN UZAK VE TERÖR HABERLERİNE PRİM VERMEYEN UÇANKUŞ TV’NİN İŞTE YENİ TANITIMI!..

Uçankuş Tv, haziran ayında da yepyeni içeriğiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam edecek. Yayına başladığından bu yana tüm platformlarda da yer alan Uçankuş Tv, dopdolu içeriğiyle haziran ayında da tutkunuz olacak...

Hayata hoş bakanların kanalı sloganıyla yola çıkan ve siyasi tartışmalara prim vermeyen Uçankuş Tv’de; modadan müziğe, pembe diziden yerli-yabancı filmlere, saat başı ve ana haberlerden spora, teknolojiden pazar sinemasına, hayvanlar aleminden nostalji programlarına, astrolojiden kültür sanata kısacası hayata dair her şeyi bulabileceksiniz.

Üniversite gençliğine de kapılarını açan Uçankuş Tv, üniversite öğrencilerinin çektiği kısa filmlere de yer veriyor. Ayrıca her salı bir ünlünün konuk olduğu ve tamamen akustik canlı performansların yer aldığı “Ünlüler Bulvarı”, ve pazartesi ve çarşamba günleri canlı yayınlanan“Uçankuş’ta Serenat” ile izleyenler adeta müziğe doyuyor.

İŞTE YEPYENİ PROGRAMLARIMIZ:

1 ERKEK 1 KADIN

Kadın-Erkek ve tüm aile ilişkilerinin masaya yatırıldığı UçanKuş’un yepyeni programı 1 Erkek-1 Kadın Programı hafta içi her gün saat 11.20’de canlı yayınla UçanKuş TV’de...

UÇANKUŞ’TA SAHUR

Uçankuş TV’de Ramazan ayı boyunca, her akşam iftar saatlerini takip edebilir ve her gece özel hazırlanan sahur programını izleyebilirsiniz.

UÇANKUŞ’TA YETENEK AVI

Uçankuş’un yepyeni programı UçanKuş’ta Yetenek Avı’nda her Perşembe akşamı yepyeni yetenekler canlı yayında hem çalacak, hem de canlı söyleyerek, kendilerini göstermeye çalışacaklar.

SÜPER CUMARTESİ

Süperstar Ajda Pekkan ile Hitman Sinan Akçıl’ın, UçanKuş TV için çektikleri Süper Cumartesi programları, Haziran ve Temmuz Ayı boyunca yeniden sizlerle...

TRANSFER DOSYASI

Maçlar bitti, transferler gündemde ve her Pazar akşamı Transfer Dosyası programı UçanKuş TV’de...

EV KADINI- İŞ KADINI

Ev kadınlarına, evde çalışırken para  kazanıp iş kadını olmanın yollarını gösteren yepyeni ve şahane bir kadın programı Ev Kadını-İş Kadını, hafta içi her gün ekrana geliyor.

CUMARTESİ ATEŞİ

Artık hafta sonları gece kulüplerine gidip boşu boşuna içki içip dağılmanıza hiç gerek yok. Çağırın arkadaşlarınızı, alın çaylarınızı, kahvelerinizi çünkü biz müziğin kralını artık evinize getiriyoruz. Türkiye’nin bir numaralı DJ’yi Suat Ateşdağlı, yepyeni bir konsept olan “Cumartesi Ateşi” ile  her cumartesi gecesi sizlerle...


İŞTE UÇANKUŞ TV HAZİRAN AYI TANITIMI!.. 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHAZİRAN  TANITIM  UÇANKUŞ