UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BOSPHORUS CUP'IN 15. YIL KUTLAMASINDA TURKCELL GENEL MÜDÜRÜ KAAN TERZİOĞLU DUYGULARINI İFADE ETTİ!..

BOSPHORUS CUP'IN 15. YIL KUTLAMASINDA TURKCELL GENEL MÜDÜRÜ KAAN TERZİOĞLU DUYGULARINI İFADE ETTİ!..

BOSPHORUS CUP'IN 15. YIL KUTLAMASINDA TURKCELL GENEL MÜDÜRÜ KAAN TERZİOĞLU DUYGULARINI İFADE ETTİ!..

Boğaz’ın muhteşem manzarasında yelkenlerin süzüldüğü dünyaca ünlü bir gsm firmasının düzenlediği Bosphorus Cup’ın 15. yıl kutlamasına özel gerçekleşen davete iş, sanat ve spor hayatından birçok isim katıldı.

Yarış süresince 30 ülkeden, 100 tekne ve 1000 sporcunun katıldığı organizasyonun boğaz ayağı için düzenlenen etkinliğe ilgi büyüktü. 

Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yelkencilerin yanı sıra, Türkiye’nin farklı şehirlerinden de onlarca ekip yarışa katıldı. Saat 12.00’de Dolmabahçe’den start eden tekneler Çırağan – Anadolu Hisarı şamandırası rotasında yarışarak, Çırağan Sarayı önünde yarışı tamamladılar.

Turkcell’in Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, anlamlı proje için duygularını şu sözlerle ifade etti: “Bugün Boğaziçi’nin en güzel günlerinden bir tanesi. İstanbul’un Fethi’ne yaklaştığımız bugünlerin şenliklerle kutlanması lazım. Dünyanın en güzel yerinde yapılan en iyi yat yarışı olduğunu belirten Terzioğlu, bunun bir parçası olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

29 Mayıs pazar günü gerçekleşecek şamandıra yarışlarının ardından aynı gün gümüş kupa yeni sahibini bulacak. 4 günlük zorlu mücadele Setur Kalamış Marina’daki 15. yıl özel kupa töreni ile sona ererken şampiyon ekibe, 1 yıl boyunca evinde sergilemek üzere meşhur Turkcell Platinum Bosphorus Cup Döner Trofe kupası takdim edilecek.

Birçok ünlü isim katıldı

Davetin ev sahipliğini Org Sports Management kurucusu Orhan Gorbon ve Turkcell Bireysel Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek’in üstlendiği “ Yelken Yarışı İzleme Partisi”’ne cemiyet ve sanat dünyasından Aziz, Derin-Beliz Sarıyer, Burcu Karabacak,  Çağla Bostancı, Deniz-Haluk Berdan, Işıl –Rüştü Reçber, Sinem Yıldırım, Esra Oflaz Güvenkaya, Beyza Aslan, Şükran Güzeliş, Gülbin Simitcioğlu, Mutlu-Tuba Şimayli, Maide Kurttepeli, Özlem Kaymaz, Melis-Burak Hatipoğlu, Meltem-Ercan, Kerem, Defne Kazaz,  Mina Teker Bahar-Ozan Şer, Özlem Kaymaz, Sibel-Ferruh Karakaşlı, Sinan Öncel, Tamer Yılmaz, Tunç Ünsal, Emel Sözer, Alegra Levi, Zeynep Üstünel, Zeynep, Yasemin Ilıcalı, Aylin Yılmaz, Leyla Ilıcalı gibi isimler katıldı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13