UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! MESUT YAR, OYA DOĞAN VE SERDAR TURGUT BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! MESUT YAR, OYA DOĞAN VE SERDAR TURGUT BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! MESUT YAR, OYA DOĞAN VE SERDAR TURGUT BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Oya Doğan-Vatan Makaron

KENDAL’IN SORUSU DÜŞÜNDÜRÜYOR

Karagül finale yaklaşıyor. 2 hafta sonra final bölümüyle ekrana gelecek. Cuma akşamı ekrana gelen bölümde de Mehdi’nin ölümüne sebep olan Kendal’ı izledik. Ekranın en ilginç işlerinden biri oldu Karagül. Zira hepimiz bir kötü adamın peşinden gittik. 4 sezon boyunca Kendal’ın kötülüklerini takip ettik ve cezalandırılmasını bekledik. Önümüzdeki hafta ekrana gelecek olan bölümde demir parmaklıklar ardına girecek Kendal. Sonunda hepimiz bir oh çekeceğiz. Ama tanıtımda öyle bir soru soruyor ki, insan düşünmeden edemiyor. Kendal, “Ağlamayı yasak ettiğiniz bir adama vicdansız diyemezsiniz. Gülmeyi yasak ettiğiniz bir adama yüzümüzü güldürmedi diyemezsiniz” diyor. Ne dersiniz? Kötüyü kötü yapan da sevgisizlik, yasaklar değil mi? Siz bunu bir düşünün!



Mesut Yar – Posta

EĞLENCEYE YATIRIM YAPIYOR

Sanıyorum Okan Bayülgen birkaç yıla kalmaz rahmetli organizatör Egemen Bostancı’nın 20 küsur yıl önce aramızdan ayrılarak bıraktığı boşluğu dolduracak…

Okan, iki sezondur Sahne İstanbul’da Eğlenceli Cinayetler Kumpanyasıadı altında hayli farklı bir sahne performansı çıkarıyor. Bir yandan yemeğinizi yiyor öteki yandan kendinizi oyunun tam merkezinde buluyorsunuz…

Şimdilerde Bodrum’da Dada Salon isimli yeni bir performans merkezi açmakla meşgul olan Okan Bayülgen, en büyük hayalinin de Alis Harikalar Diyarı’nda isimli bir dev gösteri performansını sahnelemek olduğunu duyurdu…

Bana kalırsa gelecek sezon o iş de hayal olmaktan çıkar ve gerçekleşir. İşte bu durumda Okan, çoktandır unuttuğumuz dev prodüksiyonların muteber yapımcısı olur. Pek de güzel olur. Hayırlısı!

 

Serdar Turgut - Habertürk

NASIL PLAN YAPACAĞIZ?

Amerikan CBS televizyonunun efsanevi ismi Les Moonves’in dediği gibi televizyon izlenmesinde bir patlama da yaşanıyor. Ancak daha çok televizyon talebi oluşurken seyirciye ne verileceği bilinmiyor.

Daha bugünlerden gelecek eylül ayından itibaren sezonu planlamaya başlamak, reklamcılarla konuşmak gerekiyor. Yani global olarak yeni ürünleri ortaya çıkarmanın zamanı geldi. Klasik televizyon dünyasını daha da zorlayan Netflix gibi şirketler, gelecek sezonun yeni şovlarını, dizilerini açıklamaya başladılar bile.

Bu son derece yıkıcı bir rekabet ortamı. Bir düzen yıkılıyor veya çoktan yıkıldı bile. Onun yerine neyi koyacağını bulan, âlemin de kralı olacak.

Cep telefonundan “Game of Thrones” dizisini “tıkınarak” (bölümleri birbiri ardına seyrederek- binge watching) izledikten sonra biraz da “Big Bang Theory”seyreden, siyasi hayat tatminini de “House of Cards” dizisinden alan bir seyirci prototipinin hayattaki zevklerinin ne olduğunu tespit edip onun için profil çıkarmak kolay değil. Anlayacağınız bugünlerde medyanın işi hayli zor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV