UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURAK SAĞYAŞAR VE HATİCE ŞENDİL ÇİFTİ, BİRİNCİ EVLİLİK YILDÖNÜMLERİNİ DUYGUSAL BİR MESAJLA KUTLADI!..

BURAK SAĞYAŞAR VE HATİCE ŞENDİL ÇİFTİ, BİRİNCİ EVLİLİK YILDÖNÜMLERİNİ DUYGUSAL BİR MESAJLA KUTLADI!..

BURAK SAĞYAŞAR VE HATİCE ŞENDİL ÇİFTİ, BİRİNCİ EVLİLİK YILDÖNÜMLERİNİ DUYGUSAL BİR MESAJLA KUTLADI!..

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında evlenen ünlü çift Burak Sağyaşar ve Hatice Şendil, bugün birinci evlilik yıldönümlerini kutluyor.

6 yıl önce birlikte rol aldıkları bir dizi setinde tanışıp birbirlerine aşık olan çift, geçtiğimiz sene mayıs ayında dünya evine girmişti.

Yakışıklı oyuncu Burak Sağyaşar, evliliklerinin birini yılını doldurduklarını Instagram hesabı üzerinden paylaştığı bir düğün fotoğrafıyla duyurdu.

İşte Burak Sağyaşar’ın yazdığı not:

“29.05.2015 geçen sene bugün… Hayatımın en anlamlı günü. Uzun süredir birlikte hayatı paylaştığım; sevgilim, bir tanem, nefesim, dünyam, nişanlım @haticesendil o akşam artık karım olacaktı. Saatler tam 20.45 dediğinde @beyzayilmazgugercin_mywedding bizi balkona itti, @ssvisualmaker takipteydi, @ssmuharremdogan ve diğer ekibi nikahın kıyılacağı yerde konumlanmışlardı. Tüm sevenlerimiz, ailelerimiz, dostlarımız bizi bekliyordu. @ademterzibarbersclub saçı son kez taramıştı. @bartwofficial verdi coşkuyu. Hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. Sonrasında tüm gece bizi bir dakika yerimize oturtmayan çok değerli @trkszr Ve @avantgardemuzikmuhsinsuyen Orkestrası ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendik. Alcholoco’dan sevgili Arda ve ekibini, @asenatapci ve @fsbosphorus o gece durmadan çalışan yüzlerce personelini de asla unutamam. Hepsine teker teker teşekkür etmek isterim. Bugün tam bir yıl oldu. Bu anı bizimle paylaşan herkese tekrar teşekkür ederiz. Sevgiyle kalın...”

Hatice Şendil ise Burak Sağyaşar’ın bu paylaşımı karşısında birinci yıldönümlerini şu mesajla kutladı;

“Omuzumdaki nefesin nefesim oldu. Sevgine; beni sana, seni bana bağışlayana şükürler olsun. İyi ki sen... 29.05.2015 Yanımızda olan, bizim heyecanımızı paylaşan tüm sevdiklerimize sonsuz teşekkürler, onların şahitliğinde gerçekleşti rüyamız...”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13