UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY VE FENERBAHÇE MAÇINA SAYILI SAATLER KALDI! İŞTE DEV MAÇIN MUHTEMEL 11’LERİ!..

GALATASARAY VE FENERBAHÇE MAÇINA SAYILI SAATLER KALDI! İŞTE DEV MAÇIN MUHTEMEL 11’LERİ!..

GALATASARAY VE FENERBAHÇE MAÇINA SAYILI SAATLER KALDI! İŞTE DEV MAÇIN MUHTEMEL 11’LERİ!..

54. Türkiye Kupası, Antalya Arena'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan maçla sahibini bulacak.

Ziraat Türkiye Kupası finali, iki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe'nin kapışmasına sahne oluyor. Antalya Arena Stadı'nda oynanacak ve saat 21:15'te başlayacak olan dev maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Sarı-kırmızılı ekip, hem Avrupa hedefini gerçekleştirmek, hem de kötü geçen sezonu kupayla kapatmak için Fenerbahçe karşısında mücadele verecek. Ligde sezonu 6. sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edemeyen Galatasaray'ın, UEFA'nın verdiği 1 yıllık men cezasını önümüzdeki sene çekebilmek için Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmaktan başka çaresi yok.

Galatasaray'da Hamit Altıntop, Ryan Donk, Tarık Çamdal ve Jose Rodriguez maç kadrosuna alınmazken, hafif sakatlığı bulunan Semih Kaya'nın son durumunun maç saatinde belli olması bekleniyor.

Ligde ve Avrupa'da sezonu hedeflerinin uzağında tamamlayan Fenerbahçe ise hem derbi galibiyeti hem de kupa sevinci yaşamak için sahaya çıkacak.

Sarı-lacivertli ekipte bel fıtığı nedeniyle bıçak altına yatan Volkan Demirel, sakatlığı süren Mehmet Topuz ve kadro dışı bırakılan Caner Erkin 26 kişilik Antalya kafilesinde yer almadı.Uzun süreli sakatlığını atlatan Lazar Markovic ise görev verilmesi halinde dev maçta forma giyebilecek.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer, Hakan Balta, Lionel Carole, Selçuk İnan, Emre Çolak, Sinan Gümüş, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin, Lukas Podolski

Fenerbahçe: Fabiano Ribeiro, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Volkan Şen, Luis Nani, Robin Van Persie

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13