UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ TV YİNE FARKINI ORTAYA KOYDU! GECCE.COM MEKAN OSCARLARI TÖRENİ'NDE ÜNLÜLER UÇANKUŞ TV’NİN CANLI YAYININA BAĞLANDI! İŞTE O GÖRÜNTÜLER!..

UÇANKUŞ TV YİNE FARKINI ORTAYA KOYDU! GECCE.COM MEKAN OSCARLARI TÖRENİ'NDE ÜNLÜLER UÇANKUŞ TV’NİN CANLI YAYININA BAĞLANDI! İŞTE O GÖRÜNTÜLER!..

UÇANKUŞ TV YİNE FARKINI ORTAYA KOYDU! GECCE.COM MEKAN OSCARLARI TÖRENİ'NDE ÜNLÜLER UÇANKUŞ TV’NİN CANLI YAYININA BAĞLANDI! İŞTE O GÖRÜNTÜLER!..

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen 15 yıllık bir geçmişi geride bırakan Gecce.com’un “Mekan Oscarları”, bu akşam SuAda’da Kenan ve Gül Erçetingöz’ün ev sahipliğinde benzersiz bir ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Duayen gazeteci Kenan Erçetingöz’ün bu akşam 16.’sını düzenlediği yılın en ihtişamlı gecelerinden “Mekan Oscarları Töreni”, renkli anlara sahne oldu.

Mekan Oscarları Gecesi, sanat camiasının sevilen isimleriyle yeme içme ve eğlence sektörünün duayen isimlerini buluşturdu.

GECCE MEKAN OSCARLARI GECESİNE ÖZEL 3G BAĞLANTI

Bu hafta Uçankuş Tv’nin “Ünlüler Bulvarı” programında sergileyeceği performansın heyecanını yaşayan ünlü sanatçı Burak Kut ve Gonca Vuslateri muhteşem ödül töreninde Uçankuş Tv’nin “İki Kadın Arasında” programına 3G bağlantıyla özel gece ile ilgili duygularını ifade ettiler.

Özel gece için alelacele Bodrum’dan geldiğini belirten Vuslateri, “ Kenan Erçetingöz çok güzel bir organizasyon yapmış, hayran olduğumuz bütün mekanlar ödül aldı. Kenan abiyi çok seviyorum, çocukluğumda televizyonda izlediğim biriydi.” Açıklamasını yaptı.

“Hollywood’dan bildiriyor gibi oldum, böyle papyonlarla falan” diyerek konuşmasına esprili bir giriş yapan Burak Kut, Kenan Erçetingöz’ü her sene yaptığı organizasyon için tebrik ederek, “Çok hoş bir gece, göremediğimiz eski dostlarımızı görme imkanımız da oldu. Keyfimiz gayet yerinde” dedi.

AJDA PEKKAN SAHNEDE!

Türkiye’nin “En İyi 50 Mekan”ının ödüllerini alacağı gecede Ajda Pekkan finalde sahne aldı. Muhteşem performansıyla geceye katılan ünlü isimlere unutulmaz anlar yaşattı.

SÜRPRİZ DÜET…

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ve Sinan Akçıl, birlikte sahne alarak, ‘Gecce'yle Daha Güzel Türkiye’ şarkısıyla benzersiz bir müzik şovu sergilediler.

GECCE’NİN RİTMİ YÜKSELECEK!

Ödül töreninden sonra davetliler muhteşem bir “After Party”le yorgunluk attı. Ünlü DJ Funky ‘C’ ve Ayşe Özyılmazel’in “Gecce Mekan Oscarları”için hazırladığı şovla “Gecce”nin ve davetlilerin ritmi yükselerek çok özel anlar yaşandı.

SÜPERSTAR AJDA PEKKAN VE ORHAN GENCEBAY İLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ RÖPORTAJLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 


ALİŞAN, ERKAN PETEKKAYA VE SİNAN AKÇIL İLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ RÖPORTAJLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


ÖZEL GECEDE SİNAN AKÇIL VE ERKAN PETEKKAYA'NIN YAPTIĞI DÜETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


ÖZEL GECEDE GERÇEKLEŞEN  RÖPORTAJLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


SÜPERSTAR AJDA PEKKAN’IN MUHTEŞEM KONSERİ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13