UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, MESUT YAR, ONUR BAŞTÜRK VE CENGİZ SEMERCİOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, MESUT YAR, ONUR BAŞTÜRK VE CENGİZ SEMERCİOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, MESUT YAR, ONUR BAŞTÜRK VE CENGİZ SEMERCİOĞLU BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Sina Koloğlu – Milliyet

AYNI EVDE KOVALAMACA!

‘Kalbim Yangın Yeri’ dizisi FOX’ta başladı. Malikanede düğün var. Onun dışında bir kovalamaca göze çarpıyor. Volkan, (Kaan Yıldırım) Sevda (Ece Çeşmioğlu) ile evleniyor. Volkan, Sevda’nın ablası Leyla’nın (Hande Soral) peşinde... Öpüyor, sıkıştırıyor filan. Mehmet (Oğuz Peçe) de Leyla’nın peşinde.

Volkan’dan arta kalan zamanda araya bir de yüzük sıkıştırıyor. Gelin Sevda saf saf “Damat nerede?” diye dolaşırken, aa ablasıyla! Bu durumu Mehmet de görüyor. Sonuç, Mehmet’le Sevda, Volkan’la Leyla evlenir. Sonuca ulaşmak için bir 10 bölüm beklemek     gerekir!

DÖNEM DİZİSİ İDDİALI

‘Vatan Haini’ en çok konuşulacak dizi olmaya şimdiden aday. Yedi kişilik bir senaryo ekibi sekiz aydır çalışıyor. Yağmur ve Durul Taylan kardeşlerin büyük işlerinden biri olacak. Hikaye bir kurgu. Yapımcı Nermin Eroğlu. Senaryo Necati Şahin ve Nuran Evren Şit. Ekip yurt içi ve yurt dışında çalışmalarına devam ediyor.

 

Cengiz Semercioğlu - Hürriyet

GÜZEL BİR DÜĞÜN

Tarkan da evlendi

Tarkan’ın düğününü, giden arkadaşlarımdan dinledim...

100-120 kişinin katıldığı sade bir düğün yapmış Pınar Dilek ve Tarkan...

12 masanın olduğu, Berlin’de bu tür organizasyonlar için kullanılan Köln Flora’da

yaptı düğününü...

Ben kim katılmış, hangi müzik çalmış gibi düğünle ilgili detayları değil tek bir şeyi

sordum arkadaşlarıma...

“Tarkan nasıl görünüyordu, mutlu muydu, keyifli miydi...”

Hepsi bana Tarkan’ın çok mutlu göründüğünü söyledi...

Bundan daha ötesi var mı...

Kimin ne kadar evli kalacağını, kimin yarın başına ne geleceğini kimse bileme elbette...

Ama görünen o ki Tarkan an itibariyle mutlu...

Dolayısıyla bu mutluluğa herkes saygı göstermeli...

Tarkan’a çocuklarını kucağına alacağı, mutlu, huzurlu bir evlilik dilemeli...İnşallah öyle olur...

 

Onur Baştürk – Hürriyet

MİCHELLE WİLLİAMS KAFASI

Şu sıra New York onun performansını konuşuyor.

Öyle bir performans ki, onunla beraber dilin tutuluyor, aynı travmaları yaşıyor ve hatta bazen yutkunamayacak gibi oluyorsun. Çünkü Michelle Williams, Blackbird adlı tiyatro oyunundaki Una karakterini sadece oynamıyor, sahne üzerindeki bir buçuk saat boyunca tam anlamıyla yaşıyor.

Hele karakterinin geçmiş travmalarını hatırladığı bir sahne var ki, gerçekten unutulmaz.

Umarım haziran ayında sahiplerini bulacak Tony Ödülleri’ndeki en iyi kadın oyuncu adaylığını ödüle dönüştürür Michelle Williams. Çünkü hayran olunası bir işe imza atmış.

 

Mesut Yar - Posta

EN İYİ ANNE DİZİLERİ

Dizinin iyisi de olur kötüsü de. Ama anne odaklı diziler bam telimizle senfoni çaldığı için unutması zor olan işlerdir. Mesela ben Annem dizisini unutamam.

Zeynep karakterini yok sayamam. Mesela ben Adını Feriha Koydum’u hep bir anne dizisi olarak görmüşümdür.

Mesela ben anneliği kanaviçe gibi işleyen Aliye’ye hep şapka çıkarmışımdır. Mesela ben Şehnaz Tango deyince alttan alta bir romantizm ama önünde sonunda ince bir annelik kaygısını iliklerime kadar hissetmişimdir.

Mesela ben Benim Adım Melek önermesindeki annenin melekliği üzerine uzunca düşünüp net yanıt bulamamışımdır. Ve yine mesela ben ekranda alkışlanacak kadın/anne işlerinin en basit anlatım yöntemiyle en iyisi olan Kadın Ne İster dizisinin tekrarları yayınlansa da keyfimiz yerine gelse diyenlerden biri oldum hep. Vallahi!


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseçmeler  yazarlar