UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAĞDAT CADDESİ’NDEKİ FECİ KAZADA ÖLEN GENÇ KEMAN SANATÇISI ÜNLÜLER BULVARI’NA KATILAN OKAN ARIKAN ÇIKTI!..

BAĞDAT CADDESİ’NDEKİ FECİ KAZADA ÖLEN GENÇ KEMAN SANATÇISI ÜNLÜLER BULVARI’NA KATILAN OKAN ARIKAN ÇIKTI!..

BAĞDAT CADDESİ’NDEKİ FECİ KAZADA ÖLEN GENÇ KEMAN SANATÇISI ÜNLÜLER BULVARI’NA KATILAN OKAN ARIKAN ÇIKTI!..

GENÇ KEMANCISINI TRAFİK TERÖRÜNE KURBAN VEREN BEYZA DURMAZ’IN İSYANI:

NEDEN BU KATİLLERE KARŞI BİR ÖNLEM ALINMIYOR

Bundan birkaç hafta önceydi… Beyza Durmaz Uçankuş TV’nin Ünlüler Bulvarı’nın konuğuydu. Şarkıcıya eşlik eden kemancısı Okan Arıkan, daha ilk dakikalarda dikkatleri üzerine çekti. Genç müzisyen program boyunca adeta kemanını konuşturmuştu. Öyle güzel çalmış, öyle güzel ruhlara dokunmuştu ki… Uçankuş TV’nin rejisindeki arkadaşlarımız başta olmak üzere ekran başındaki herkesi kendisine hayran bırakmıştı. Program bitmiş, yerinde duramayan yaşam enerjisi dolu olan bu genç kemancı, tüm ekiple tekrar görüşmek üzere vedalaşmıştı. Kim bu buluşmanın ilk ve son görüşme olduğunu bilebilirdi ki…

Geçen günlerde ajanslara bir haber düştü. Bağdat Caddesi'nde sabaha karşı kaldırımda yürüyen bir keman sanatçısının yine aşırı hızlı bir otomobilin neden olduğu kazada hayatını kaybettiğini yazıyordu haberlerde… Haberi dikkatle okuduğumuzda ise gördüğümüz isim tüm ekibimizi şoke etmeye yetiyordu. Kaza geçiren keman sanatçısı, Ünlüler Bulvarı’nda bizi kendisine hayran bırakan, birlikte birçok güzel işe imza atmak için sözleştiğimiz Okan Arıkan’dan başkası değildi.

HALA NEDEN BU KATİLLERE KARŞI BİR ÖNLEM ALINMIYOR

Bizim gibi Beyza Durmaz da büyük şok yaşıyordu. Olayı öğrenir öğrenmez, ağlama krizine giren genç şarkıcı, ekip arkadaşının ardından sosyal medyadan şu satırlarla haykırıyordu.

“Başkalarının canını zerre kadar önemsemeyen insan dolu caddeleri ralli pisti zanneden it kopuklardan birisi canını aldı arkadaşımızın… Hala inanamıyorum. Suçu sadece kaldırımda yürümekti ve bunu canıyla ödedi. Ayrıca saçma sapan yerlere 30 km hız sınırı koyanlar, kafalarına göre eve trafik cezası yollayanlar Bağdat Caddesi’nde hala neden bu katillere karşı bir önlem almaz neyi bekler bilemem.”

Gençti, hayatının baharındaydı Okan Arıkan… Yapacak çok işi, öğretmenlik yaptığı okulda yetiştireceği çok sayıda genç meslektaşı vardı. Ancak hiçbirini göremedi… Trafik canavarının soğuk eli onu aramızdan aldı. Arkasında bu görüntüleri kaldı genç kemancının... Işıklar içinde yat Okan Arıkan… Mekanın cennet olsun…

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13