UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ, MEVLÜT TEZEL, OYA DOĞAN VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ, MEVLÜT TEZEL, OYA DOĞAN VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ, MEVLÜT TEZEL, OYA DOĞAN VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Sina Koloğlu- Milliyet Cadde

‘EN FARKLI BENİM’

Fatih Portakal ‘üstü açık’ bir şekilde söyledi: “Diğerlerinden farklı olduğumuzu düşünüyorum.”

İzlenme oranları bunu gösteriyor. İçeriklerde bu oranda ‘haber yorum’ yapabilen başka haber bülteni yok. Aldığım duyumlara göre Ankara, Portakal’ı “Bakalım yine ne diyor?” diye izliyormuş. “Haberleri özgürce sunduğumu düşünüyorum” diye de ekledi bu arada!

DİZİLERDEKİ BİLDİK MESAJ

‘Kış Güneşi’nde Mete imzayı bastı ve sonra vınladı. Seda, evde mutsuz “Bu bebek sadece benim değil Mete’nin de. Aramıyor, sormuyor bir imza attı kayboldu.” Seda’nın annesi akıl veriyor: “Sen ara madem, karısısın. Ona göre davran. Aile olduğunuzu hissettir. Alıştır. Güzel güzel konuş, sakın hesap sorma...”

Bütün diziler ‘evlilik kutsaldır’ mesajında işi kadına yükler. Erkek zaten hayta, çocuğu yapar vınlar, iş kadında biter!

Yüksel Aytuğ-Sabah Günaydın

Ne demiş?

Yılmaz Morgül'ün "Herkes erkekliği benden öğrenecek" çıkışına Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya'dan ilginç bir yorum geldi: "Yılmaz Morgül'den erkekliği öğreneceksek, ben cinsiyetimi değiştireceğim. Erkeklik bu insana kaldıysa vay halimize."

Mevlüt Tezel-Sabah Günaydın

Kamyon dolusu para kazanalım!

Kaya Çilingiroğlu, bir TV programında kızı Zehra oyuncu olmak isterse, onu destekleyeceğini söyledi: "Zehra'nın oyuncu olmasını isterim ve bundan keyif alırım. Annesinin mesleği kadar güzel bir meslek mi var? Belki bundan 30- 40 yıl önce sanatçıya iyi gözle bakılmazdı ama şimdi insanlar sanatçı olmak için can atıyor. Kızımın ya sporcu ya da oyuncu olmasını isterim ve onu desteklerim. Bu ikisi dünyanın en güzel meslekleri. Seviliyorsun, sayılıyorsun. Her yerde hürmet görüyorsun. Üstüne bir de kamyon dolusu para alıyorsun."

Çilingiroğlu, kızının kamyon dolusu para kazanmasını isterken aslında Türkiye'nin temel çelişkisini dile getirmiş. Artık aileler de çocuklarının kolay yoldan para ve statü kazanmasını istiyor. İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun yerine Acun Ilıcalı'nın 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında kuyruğa giriyor gençler. Eskiden aileler, futbol oynayıp ayakkabılarını parçalıyorlar diye çocuklarını döverdi. Şimdi 6-7 yaşında çocuklarını futbol okullarına yazdırıyorlar. Gençler tamirci, memur, çiftçi, çoban olmak yerine üniversitede iktisat-işletmeyi bitirip işsiz kalmayı tercih ediyor.

Oya Doğan-Vatan Makaron

Kalbim yangın yeri risk almış

Avşar Film-Şükrü Avşar’ın yapımcılığını, Eylem Koza’nın yönetmenliğini, Berfu Ergenekon, Elif Asılkefeli, Banu Tekcam’ın senaristliğini üstlendiği “Kalbim Yangın Yeri”, cumartesi akşamı ilk bölümüyle görücüye çıktı. Hande Soral, Kaan Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Oğuz Peçe, Gülenay Kalkan, Servet Pandur, Yosi Mizrahi, Turgay Kantürk, Gonca Cilasun, Demet İyigün’ün rol aldığı dizi, Tüm Kişiler’de 1.69 reytingle 19’uncu, AB’de 1.03’le 40’ıncı, ABC1’de 1.22’yle 31’inci oldu. Sonuç hiç parlak değil. Çünkü ilk bölümde hikaye izleyiciyi içine çekemedi.

Mesut Yar-Posta

Yok olmadı Taşındı..

46 Yok Olan  (Star TV) Pazar gecesinden cumaya taşındı.  Başlama saati de yayın akışına uygun olarak 23.30 civarına geldi. O saat biraz daha sarkar…

Bana göre Cuma geceleri dizinin en büyük rakibi Beyaz Show’dur (Kanal D). Daha doğrusu gecenin o saatinde izlenme payının büyüdüğü Beyaz’a gidiyor…

Pazar ekranında önündeki işlerden rüzgar alamayan 46 Yok Olan, bakalım Kiralık Aşk’ın rüzgarıyla kaderini değiştirebilecek mi?

Ekrandaki farklı işlerden biri için “uzun ömürlü olsun” temennisinde bulunmak sanırım kimsenin tuhaf bulacağı bir şey değildir…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları  yazar  köşe yazarı