UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞ YILDIR SARI KIRMIZILI FORMAYI GİYEN FERNANDO MUSLERA, SEZON SONU TAKIMDAN AYRILABİLECEĞİNİ AÇIKLADI!..

BEŞ YILDIR SARI KIRMIZILI FORMAYI GİYEN FERNANDO MUSLERA, SEZON SONU TAKIMDAN AYRILABİLECEĞİNİ AÇIKLADI!..

BEŞ YILDIR SARI KIRMIZILI FORMAYI GİYEN FERNANDO MUSLERA, SEZON SONU TAKIMDAN AYRILABİLECEĞİNİ AÇIKLADI!..

Arjantin'in River Plate Kulübü'nün ciddi şekilde ilgilendiği Fernando Muslera'dan transfer itirafı geldi. 5 yıldır sarı kırmızılı formayı giyen Uruguaylı kaleci, sezon sonu takımdan ayrılabileceğini ilk kez açıkladı.

0-0 sonuçlanan Çaykur Rizespor maçı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Muslera, takımdan ayrılıp ayrılmayacağı yönündeki bir soru üzerine, "Taraftarlar iyi ve kötü günlerimde benimle birlikte oldular. Önümüzdeki sezon sonunda önemli bir teklif gelirse, ben ve kulüp oturur, konuşuruz. Benim 2 sene daha kontratım var, burada olmaktan mutluyum. Ancak iyi bir teklif gelirse, kulüp ve ben oturur konuşuruz ve bir karar vermek zorunda kalabiliriz" dedi.

Hafta sonu oynayacakları Beşiktaş derbisi ile ilgili konuşan Uruguaylı, "Beşiktaş maçı kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. Çok yüksek bir motivasyonla maça çıkacağız. 4. ya da 5. olarak ligi bitirme şansımız var, bu çok büyük bir hedef. Büyük bir motivasyonla maça çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Muslera, kötü geçen sezonda kupa finalinin kendilerini sevindirdiğini belirten Muslera, "Her zaman kupada final oynamak önemli bir başarıdır. Bir kupada final oynayacağımız için çok mutluyuz. Özellikle ligde başarısız olduğumuz böyle bir sezonda kupa aracılığıyla Avrupa'ya katılabilme şans bulabildiğimiz için çok mutluyuz" diye konuştu.

Galatasaray, 29 yaşında ve 1.90 metre boyundaki Fernando Muslera'yı 2011 yılında 6 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında İtalya'nın Lazio Kulübü'nden satın aldı.

Sarı kırmızılı kulübün son 5 yılda kazandığı başarılarda büyük payı bulunan Muslera, 3 Türkiye Ligi ve 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFERNANDO MUSLERA  GALATASARAY