UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEREN HİNDİSTAN'IN YENİ SEVGİLİSİ CENGİZ ÇOLAK: 'O FOTOĞRAFLARI SİLDİRİN'

CEREN HİNDİSTAN'IN YENİ SEVGİLİSİ CENGİZ ÇOLAK: 'O FOTOĞRAFLARI SİLDİRİN'

CEREN HİNDİSTAN'IN YENİ SEVGİLİSİ CENGİZ ÇOLAK: 'O FOTOĞRAFLARI SİLDİRİN'

İmam nikahı kıydığı evli işadamı Ümit Aslan'dan bir bebek sahibi olan ve sonrasında Aslan'dan olaylı şekilde ayrılan oyuncu Ceren Hindistan, önceki akşam yeni işadamı sevgilisi Cengiz Çolak ile İstinye- Park'ta görüntülendi. İkili, gazetecileri görünce şaşırdı. Hindistan hızlı adımlarla kaçarken, Çolak "Ne oluyor arkadaşlar, kimden izin aldınız? Çekmeyin!" diyerek tepki gösterdi. 

Alışveriş merkezinin içine kaçan ikili; güvenlik görevlilerinden yardım talep ederek görüntü alınmamasını istedi. 15 dakika boyunca bir mekanın içinde gazetecilerin gitmesini bekleyen çift; güvenlik görevlilerinin uzun uğraşları sonucunda görüntü alınması engellenince, rahat nefes aldı. Hızlı adımlarla arabalarına binen ikili, bu kez de alışveriş merkezinin güvenlik müdürünü çağırarak fotoğrafların sildirilmesini istedi. Ancak görevli, onlara; gazetecilerden olumsuz yanıt aldıklarını iletti. Bu duruma sinirlenen Çolak, "Gazetecilere nasıl müdahale edemiyorsunuz? Burada rahat edemeyecek miyiz!" diyerek tepki gösterdi. 

Hindistan ile objektiflere takılan işadamı Cengiz Çolak, geçtiğimiz aylarda oyuncu Pelin Sönmez ile iki senelik evliliğini sessiz sedasız sonlandırmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERceren hindistan  yeni aşk  cengiz çolak