UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! KADİR KAYMAKÇI, MEVLÜT TEZEL, NİLAY ÖRNEK VE SERDAR TURGUT, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! KADİR KAYMAKÇI, MEVLÜT TEZEL, NİLAY ÖRNEK VE SERDAR TURGUT, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! KADİR KAYMAKÇI, MEVLÜT TEZEL, NİLAY ÖRNEK VE SERDAR TURGUT, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?

Kadir Kaymakçı - HT Magazin

DUR!.. SEN MEGASTAR'SIN, EVLENEMEZSİN...

Canımız, ciğerimiz, gözümüzün bebeği biricik Megastar’ımız Tarkan evlendi! İnsan yazarken bile bir garip oluyor. Megastar’ın bir kaynatasının olduğunu düşünmek insanın beynini karıncalandırıyor. “Yakalarsam muck muck...” diye sahnede gerdan kırıp binlerce kadına çığılık attıran adamın birilerinin ‘küçük eniştesi’ olduğu gerçeğini kabullenmek istemiyor insan. Ne yani şimdi Tarkan, akşamları eve gidip pijamaları çekip eşiyle “Maç izleyeceğim”, “Hayır dizi izleyeceğiz” diye kumanda kavgası mı yapacak?
Megastar’ımız Kurban Bayramı’nda kurban etinden kayınbabasına, kaynına, baldızına pay mı üleştirecek? Ev görmeye gelen eşinin kuzenine bir yandan soyduğu portakaldan yedirirken bir yandan da, “İşler nasıl? Albüm satışları da düşmüş diyorlar” diye muhabbet mi edecek? Çoraplarını salonda koltuğun kenarına bıraktı diye eşinden fırça mı yiyecek? Sonuçta evlilik nedir ki? Flört dönemindeki romantik ‘beyaz atlı prens’in nikâh sonrası ‘Recep İvedik’e dönüşmesi işte eninde sonunda.
Neyse davetli olmadığımız için düğünde yakasına toplu iğne ile bir 100 lira takamasak da bari Megastar’ımıza ‘iyi evlilikle igili’ bir tüyo vereyim buradan. Yapılan bir araştırmada mutlu evliliğin çiftlere 1 milyon liraya mal olduğu ortaya çıkmış. Bu paraya düğün ve balayı, hediye ve sürprizler, tatiller, iç çamaşırı, mücevher, kıyafet, ayakkabı, hafta sonu kaçamakları ve ayda 3 kez dışarıda yemekle sinema gibi giderler dahil... Sevgili Tarkan şimdi senden eşinle hafta sonu bir AVM’de el ele vitrin bakarken fotoğraf bekliyorum... Hayırlı olsun... Bebek ne zaman?

Mevlüt Tezel / Sabah Günaydın
TARKAN, HAYRANLARINI DEPRESYONA SOKTU!..

Megastar Tarkan, geçtiğimiz cuma günü sevgilisi Pınar Dilek ile Tarabya'daki villasında hiç de mega olmayan sade bir törenle evlendi. Elbette Megastar'ın evliliği Twitter'ın en çok konuşulan konusu oldu. Tarkan'ın kadın hayranlarında genelde bir hayal kırıklığı söz konusu... Kimi lise aşkını kaybettiğine inanıyor, kimisi ise intihardan bahsediyor. Enteresan, komik yorumlar da var. İşte bu tweet'lerden bazıları:

'Ne şanslı kadın, düğününde Tarkan şarkı söyleyecek.'

'Bugün annelerin fiks repliği: Tarkan bile evlendi, sen neyin peşindesin!'

'Tarkan'ın dişleri gelinlikten daha beyaz. Bence bunu tartışmalıyız.'

'Tarkan'ı kaybetmişiz; başımız sağolsun!'

'Ablamın 'Tarkan evlenmiş, mecbur intihar' demesiyle uyandım, günaydın.'

'Ortaokuldaydım Metin Tekin evlendiğinde.

Evlendirme dairesine gittim, nikahı izledim; o gün Metin'e küstüm, Tarkan evlenmiş, çok mu?'

'Kız 'Tarkan evlenmiş, intihar edeceğim' yazmış. Tarkan da seni bekliyordu zaten!'

'Tarkan hayranıyla evlenmiş; içimdeki Çağatay Ulusoy umudu biraz daha arttı.'

'Tarkan evlenmiş. Kıvanç önden evlenmişti zaten. Sırada Burak Özçivit var, resmen kayıp gidiyorlar.' Elbette hayranı oldukları bir şarkıcının evlenmesi genç kızların moralini bozuyor. Yalnız tweet'lere bakıyorum da, Tarkan'a ve eşine mutluluklar dileyenlerin sayısı az. Oldu mu şimdi bu!

Nilay Örnek – Sözcü
DİZİ DÜNYASININ YENİ POPÜLERİ VİNYL

Yabancı diziseverler bilir, BBC, HBO ne yapsa izlenmeye değerdir. Şimdilerde kime “Ne izliyorsun? Yeni ne var?” diye sorsam yanıt: Vinyl (Plak). 70’lerin müzik dünyasında yaşananları bolca müzik, seks, uyuşturucu üçgeninde anlatan dizinin yaratıcıları havalı bir kadro: Rich Cohen, Mick Jagger, Martin Scorsese, Terence Winter! Bobby Cannavale, Olivia Wilde, Ray Romano gibi isimler ise başrolde. Bu arada Mick Jagger’ın oğlu James Jagger da dizide babasının gençliğini aratmayacak bir rolde. Müzikler tabii ki harika, soundtrack albümü de çıkmış.
Serdar Turgut – Habertürk
YAZ FİLMLERİ SEZONU BAŞLADI

Hollywood, yaz filmleri sezonunu açtı bu hafta. İlk film “Captain America” adlı Marvel karakteri üzerine yapılan “blockbuster” potansiyelli film olacak. Çizgi roman karakterlerine dayanılarak yapılan filmlerde son bir trend var. Bunu galasına katılmış olduğum “Superman Batman’a Karşı” filminde de gördüm. Filmlerde artık süper kahramanlar birbirleriyle dövüşüyorlar. Captain America karakteri de başka süper kahramanlarla dövüşüyormuş bu yeni filmde örneğin Spiderman de varmış. Filmdeki 15 dakika süren dövüş sahnesinin harika olduğunu söylüyor, izleyenler. Senaryo klasik çizgi roman dünyasına özgü: Devlet süper kahramanlara diyor ki, “Her mücadeleyi size bırakamam, artık benimle birlikte çalışacaksınız.” Captain America bunu kabul ediyor ve kabul etmeyen diğer süper kahramanlarla kavgaya başlıyor. Bu klasik bir çizgi roman temasıdır. Bir klasik formüldür. Bu filmin çok güzel olduğu ve Superman filminin yapamadığını yapacağı, hayranlarını çok mutlu edeceği söyleniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları