UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"MUSALLAT" SERİSİNİN YÖNETMENİNDEN YEPYENİ BİR KORKU FİLMİ!..

"MUSALLAT" SERİSİNİN YÖNETMENİNDEN YEPYENİ BİR KORKU FİLMİ!..

"MUSALLAT" SERİSİNİN YÖNETMENİNDEN YEPYENİ BİR KORKU FİLMİ!..

Türkiye'de en çok ses getiren korku filmlerinin başında gelen; Siccin ve Musallat serilerinin yönetmeni Alper Mestçi yeni filmi ‘Üç Harfliler 3'ün çekimlerini tamamladı.

 

The Moments Entertainment ve Muhteşem Film'in ortak yapımcılığını üstlendiği filmde Mestçi, Siccin serisinin başarılı oyuncularını da bir araya getirdi.

İlk Siccin filmini izleyenlerin ‘’Kız gerçekten görme engelli mi?’’ diye tartıştıkları, olağanüstü performansı ile göz dolduran çocuk oyuncu Merve Ateş, Siccin 2'deki başarısı ile dikkat çeken ve Avrupa'daki korku filmi meraklılarının takibine giren Seda Oğuz ile 2 Eylül'de vizyona girecek Siccin 3'de rol alan Deniz Gündoğdu ‘Üç Harfliler 3'te bir araya geldi.

01 Temmuz 2016'da vizyonda olacak Üç Harfliler 3'ün ürpertici afişi de görücüye çıktı. İstanbul ve çevresinde çekilen filmin dağıtımını The Moments Entertainment üstlenirken, senaryosu da yönetmen Alper Mestçi'ye ait. Müziklerde ise Reşit Gözdamla imzası var.

Filmin Kısa Özeti

Anne ve babasını kaybettikten sonra çocukluğunun geçtiği eski evde oturmak istemeyen Alev, evini kiraya verir. Bu eve taşınan "tekinsiz" ve tuhaf kiracılar Alev, kızı Eda ve kocası Erol’un hayatlarını bir anda kabusa çevirir. Eve taşınan Dilek ve Kadir yeni evli bir çifttir. İkisinin de geçmişinde ürkütücü olaylar vardır ve farklı şekillerde Alev’in ailesine musallat olurlar. Alev rastlantı sonucu gittiği ve 'Ebced Hesabı'’ yaparak ‘’Yıldızname’’ falına bakan ürkütücü kadından, kiracıları hakkında bazı bilgiler öğrenir. Fakat öğrendiği şeyler Alev’in yaşadıklarını daha da kara bir kabusa dönüştürecektir.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERüç harfliler 3  film