UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, YÜKSEL AYTUĞ, SİNA KOLOĞLU, OYA DOĞAN VE ONUR BAŞTÜRK BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, YÜKSEL AYTUĞ, SİNA KOLOĞLU, OYA DOĞAN VE ONUR BAŞTÜRK BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, YÜKSEL AYTUĞ, SİNA KOLOĞLU, OYA DOĞAN VE ONUR BAŞTÜRK BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Sina Koloğlu- Milliyet

BİR DİZİ TEKLİFİ

Nejat İşler sektöre geri döndü. Bir dizi bekleriz. Peki kiminle? İlker Kaleli ve Erdal Beşikçioğlu ile... Tuba Büyüküstün yeni imajıyla yer alabilir. Hemen bir yıl içinde değil tabii ki. Ama ekip nasıl? Ben lafı söylemiş olayım!

Acun Ilıcalı sürprizi

Spor kanalı lafı geçmişti. Emin bir yerden duydum; evet bir kanal kurma çalışması olacak. Ama spor kanalı değil.

 

Yüksel Aytuğ- Sabah Günaydın

ATHENA GÖKHAN’DAN BARBAROS HAYRETTİN OLUR MU?

Bal gibi de olur. Gani Müjde, Afife Jale Ödül Töreni öncesi kedisine mikrofon tutan muhabirlere yeni projesini açıkladı. Meğer ünlü Türk denizcisi Barbaros Hayrettin Paşa'yı anlatan bir dönem filmi çekmek için düğmeye basmış. Müjde, başrol için Kıvanç Tatlıtuğ ve Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'a teklif götürecekmiş.

Çünkü ona kızıl sakallı bir jön lazımmış.

Kıvanç Tatlıtuğ'un başka planları olduğunu bildiğim için bana göre Gökhan'dan harika bir Barbaros Hayrettin olur. Hem O Şimdi Asker filminde, hem de O Ses Türkiye'deki jüri üyeliği sırasında Gökhan oyunculuk konusunda benden tam puan aldı. Ayrıca sürprizli bir karaktere de sahip. Bir yanı afacan bir çocuk, öte yanı sufi ağırlığında bir bilge. Üstelik tarihe ve geleneksel sanatlara da özel bir tutkusu var. Bence Barbaros Hayrettin rolünü kılıf gibi üzerine geçirir. Ama o dövmeleri nasıl kapatır; işte orası meçhul...

 

Oya Doğan- Vatan Makaron

REÇETE DİNLENMEK

Tamam, anlat gerçek sorunun ne? “Doktorcum, bazen beni düşündüğünü biliyorum. O nedenle bazı işleri izlerken sen de kahır çekiyorsun, görüyorum. Ama bazen seni anlamak zor. Öyle diziler, programlar izletiyorsun ki bana vicdansız demek istiyorum sana...” Madem bu kadar dertlisin, anlat bakalım bu sektörün sorunu ne? (Zaten birine fikrini sorma, hemen ahkam kesmeye başlar. Bu ülkede herkes uzman! O nedenle kumandam da ahkâm kesmeye bayılıyor. Kime çektiyse...) “İstisnalar olmasına rağmen, izlediğimiz işlerin geneline baktığımda içeriğe çok odaklanılmadığını söyleyebilirim. Yapımcılar, kanallar, yönetmenler, senaristler ortaya koydukları işlerin kendisine yoğunlaşacaklarına hem reklama, hem de yurt dışı satışına takılıyorlar. Hal böyle olunca, ortaya Türkiye’den uzak işler çıkıyor. O nedenle söyle tüm tanıdıklarına; bıraksınlar çocuklarının reklamını yapmayı, o çocuğu eğitip geliştirsinler. O kendi reklamını yapar.” Vay be, kumandam ne kadar haklı! Öyleyse sana reçetemi yazdım kumandam.

 

Onur Baştürk- Hürriyet Kelebek

TOLGA KAREL KAFASI

En anlamadığım kafa da bu.

Çünkü Tolga Karel bir şöyle haber oluyor:

“Param yok nasıl düğün yapacağım.”

Bir de böyle:

“Tolga Karel düğün için Playa Las Ballenas adasını bir haftalığına kiraladı.”

Çelişkiye çay demle!

Ayrıca: Düğün için bir haftalığına ada kiralamak nasıl bir şeydir? Nedendir?

An itibariyle, pek yakında Cunda’da evlenecek olan Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti adına üzüldüm.

Bir adaları bile yok..

 

Mesut Yar- Posta

KARIN AĞRISI ÇEKEN DİZİLER

Haftanın reyting tablosuna bakınca diziler içinde ciddi sıkıntılar görüyorum. Kimisi bu trajik düşüşleri Survivor’a (TV8) bağlıyor. Ben tam tersine o yarışmanın tüm bu tekdüzelik arasından sıyrıldığını düşünüyorum.

Mesela Aile İşi (ATV) bir türlü rayına oturamadı. İstanbul Sokakları’na (Show TV) itibar eden de yok henüz…

FOX’ta kan kaybeden Aşk Yeniden var. Aşk Yalanı Sever ise neredeyse yalan olmak üzere. Göç Zamanı (Star TV) yeni göç ettiği adresinde büyük bir hüsrana uğradı. Mesela saydıklarıma göre reytingi bir hayli yüksek sayılabilecek İlişki Durumu: Karışık (Show TV) bitti. Muhteşem Yüzyıl Kösem (Star TV) bitecek deniyor ama bana göre devam eder, bir de şu toplam izleyiciyle AB grubu izleyici arasındaki makası kapatabilse…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseçmeler  yazarlar