UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, YÜKSEL AYTUĞ VE OYA DOĞAN, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, YÜKSEL AYTUĞ VE OYA DOĞAN, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, YÜKSEL AYTUĞ VE OYA DOĞAN, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Mesut Yar – Posta

YARIM ASIRLIK HASRETE BAKINCA!..

Müge Anlı'da (atv) önceki gün birbirlerini 50 yıldır görmeyen anne ve oğul buluştu. Müge'nin çok sağlam bir ekibi var. Ve sanıyorum bu program için artık hiçbir şey mucize değil. Tatlı Sert, 10 yıldır bu formatı yapıp da akşam yayınlanan anlı şanlı dizileri geride bırakabilen yegane iş oldu. Bu köşede yerdik de övdük de ama hepsinden önemlisi bir gurur kaynağı markanın büyüyüp kendiyle yarışa girmesinde şahitlik ettik. Önemlidir!
Yüksel Aytuğ – Sabah Günaydın
SEKSENLER BİLMECESİ!..
Okurumuz Sefine Büyükşalvarcı bir kez daha Seksenler'in yapım ve senaryo ekibine sesleniyor: "Yüksel Bey merhabalar, Seksenler dizisi ile ilgili size daha önce de yazmıştım. İlk bölümde Nazlı'nın Niyazi ile evlenip boşanmış olduğunu seyretmiştik. Yeni bölümlerde ise Ergün'le evlendi. Ayrıca; 23 Nisan Cumartesi akşamı dizide Ahmet'in bir kızı oldu. Ancak yine ilk bölümde Ahmet iki erkek çocuk sahibiydi. Yapımcıları, Türk seyircisinin hafızasını ciddiye almaya çağırıyorum. Teşekkürler..."

Oya Doğan – Vatan Makaron
‘İLİŞKİ DURUMU: KARIŞIK’IN KAZANCI SEREN ŞİRİNCE VE BERK OKTAY OLDU!..

MF Yapım-Faruk Bayhan’ın yapımcılığını, Merve Girgin’in süpervizörlüğünü, Bülent İşbilen’in yönetmenliğini, Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryo uyarlamasını ve Aria’nın müziklerini üstlendiği İlişki Durumu: Karışık, çarşamba akşamı ekrana gelen 40’ıncı bölümüyle Show TV’de ekrana veda etti. Üstelik kendi gününde bile değildi. Zira, İlişki Durumu: Karışık, 38 hafta boyunca cumartesi akşamları ekrana geldi. Berk Oktay, Seren Şirince, Eda Ece, Pamir Pekin, Nurseli İdiz, Gülden Avşaroğlu, Cenan Çamyurdu, Aybike Esin Tumluer, Sezai Altekin’in rol aldığı dizi, kendi gününde olmamasına ve reytingin en zor yakalandığı çarşamba akşamında veda etmesine rağmen Tüm Kişiler’de 4.25 reytingle 6’ncı, AB’de 3.02’yle 8’inci, ABC1’de 3.26’yla 8’inci oldu. İlişki Durumu: Karışık dizisi küçük, basit ama etkili bir diziydi. 40 hafta boyunca yanlış yollara da savruldu ama ekip dizisine sahip çıktı. Bu dizinin en büyük kazancı tartışmasız Seren Şirince oldu. Bize televizyon standartlarının aksine iyi oyunculuğun fit bir bedenden daha önemli olduğunu kanıtladı. İkinci büyük kazanç ise Berk Oktay’dır. Çünkü risk aldı. Komedi oyunculuğunu denedi ve dizide de sadece poz kesmedi. Rolden role, şekilden şekle girdi. Ekranda oyunculuk yapmanın sadece poz kesmek olmadığını da gösterdi. Benim için bu dizinin en büyük kazançlarından biri de; Oya Küçümen dinlemekti. Çünkü onun sesi bana çocukluğumu, masumiyeti hatırlatıyor. Umarım daha fazla dizide Oya Küçümen’i dinlerim. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları