UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! YÜKSEL AYTUĞ, SİNA KOLOĞLU, ALİ EYÜBOĞLU VE ONUR BAŞTÜRK, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! YÜKSEL AYTUĞ, SİNA KOLOĞLU, ALİ EYÜBOĞLU VE ONUR BAŞTÜRK, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! YÜKSEL AYTUĞ, SİNA KOLOĞLU, ALİ EYÜBOĞLU VE ONUR BAŞTÜRK, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Yüksel Aytuğ - Sabah Günaydın

ŞEHZADE OLMANIN ZORLUĞU!

Arka Sokaklar'da Komiser Hüsün Çoban'ı canlandıran Özgür Ozan ile yapılan bir söyleşide rastladım. Malum, dizi 11 yıldır devam ediyor. Hüsnü Çoban'ın minik oğlu da dünyaya gözünü açtığında babasını televizyonda polis olarak görüp öyle büyümüş. Ama aklı erip de babasının kahraman bir polis olmadığını öğrenince büyük bir travma yaşamış!

Düşündüm de; aynı tehlike, yıllardır Polat Alemdar'ı oynayan Necati Şaşmaz'ın dünya tatlısı oğlu için de geçerli.

Bakalım o, babasının Türkiye için Superman'dan daha faydalı bir kahraman olmadığını öğrendiğinde ne yapacak?

Durun yahu, şimdi aklıma geldi...

Daha beteri var: Babasının Muhteşem Süleyman, kendisinin de şehzade olmadığını öğrendiğinde Halit Ergenç'in oğlunun halini düşünebiliyor musunuz?

Şaka bir yana, Allah tüm yavrularımızı bizlere bağışlasın!

Sina Koloğlu - Milliyet Cadde

BİR FİNAL DAHA!..

‘İlişki Durumu: Karışık’ dizisi final yaptı. Zamanı gelmişti. Arkasında ne bıraktı? Nurseli İdiz (Mediha) ile İsmail’in (Sezai Altekin) muhabbetleri ve Seren Şirince  adında yetenekli bir oyuncu... 

Ali Eyüboğlu - Milliyet Cadde

GÖÇ ZAMANI GELDİ!..

Star TV, yeni dizisi “Hanım Köylü”ye yer açmak için Vahide Gördüm’le Talat Bulut’un başrollerini paylaştığı “Göç Zamanı”nı cumartesiden salı akşamına kaydırdı. “Hanım Köylü”, Star TV’yi cumartesi akşamı AB ve Total sıralamasında bir tık yukarıya taşıdı.
“Göç Zamanı” dizisi ise salı akşamı “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” ve “Survivor” karşısında mevcut reytinginin yarısını kaybedip, 100 program arasında “Total”de 26’ncı oldu.
Ekran karşısındaki 100 kişiden 5.6’sı izledi. Televizyonda “altın oran” 1/6… Prime time’da 6 seyirciden 1’inin izlemediği yapımı “reyting canavarı” yer!

Star TV, “Göç Zamanı”nı salı akşamına kaydırmasaydı, devam

eder miydi?

Hayır...

Çünkü dizi her hafta reyting kaybediyordu.

3 Şubat’taki ilk bölümü “Total”de 5.6 reytingle ekran karşısındaki 100 kişiden 13.7’sinin seyrettiği dizinin reytingi son cumartesi (16 Nisan) 2.85’e izlenme payı 7.7’ye düşmüştü. Dizi, kendi gününde zaten tehlike bölgesine çoktan girmişti.

İzlenme payı 15’in altına düşen bir dizinin maliyetini kurtarması, 10’un altına düşenin yaşaması mümkün değil.

Star TV, diziyi, “ateş çemberi”ne atınca “Göç Zamanı” son darbeyi de yedi! O yüzden “Göç Zamanı” birkaç hafta sonra “Final” yaparsa, kimse şaşırmasın. 

Onur Baştürk - Hürriyet Kelebek

ÇOCUK DOĞURMAM DİYENE HAK VERİYORUM

Oyuncu Neslihan Atagül, Glamour Dergisi’ne verdiği röportajda demiş ki:

“Bu ülkede çocuk doğurmak istemeyen arkadaşlarım var. Belki senin doğuracağın çocuk bu ülke için bir şeyler yapacak? Onlara inat ben anne olacağım.”

Neslihan Atagül’ün inadına tavrını çocuksu bulsam da çocuklu arkadaşlarımın okul masrafıydı, çocuklar için sağlıklı sosyal çevreydi, ülkenin belirsiz geleceğiydi şuydu buydu derken çektiklerini gördükçe, “Bu ülkede çocuk doğurmam” diyene daha çok hak veriyorum...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları