UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER-ÇIKANLAR LİSTESİNDE BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI? İŞTE BOMBA İSİMLER VE OLAY YORUMLAR!..

UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER-ÇIKANLAR LİSTESİNDE BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI? İŞTE BOMBA İSİMLER VE OLAY YORUMLAR!..

UÇANKUŞ’UN FENOMENLEŞEN İNENLER-ÇIKANLAR LİSTESİNDE BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI? İŞTE BOMBA İSİMLER VE OLAY YORUMLAR!..

İNENLER

1. Pınar Altuğ  

Bir zamanlar magazinin gündeminin bir numaralı ismi olan, magazincilerin peşinden koştuğu Pınar Altuğ’un sesini bugünlerde ne çocuklar ne büyükler duyuyor. Erken emeklilik yaşayan Pınar Altuğ, bu hafta inenler listemizin 1 numarasında yer aldı.

2. Lara
2003 yılında müzik piyasasına girdiği zaman fırtına gibiydi. Lara, Aliço, Habil Ceyhan, Aykut Gürel ve Orhan Gencebay gibi ünlü isimlerin yazdığı ve bestelediği şarkıları yorumluyordu.  2004’te En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı ödülünü kazandı. Şimdi ise hiç yok! Lara inenler listemizin 2 numarasında…

3. Kaan Tangöze
Kaan Tangöze, Seçkin Piriler ile boşanma aşamasındayken birlikte olduğu şarkıcıyla sürekli gündeme gelince, kamuoyunda antipatik bir karakter olgusu yarattı. Keşke ismi ön plana çıkmasaydı da o hep Duman’ın solisti olarak kalsaydı. Kaan Tangöze, inenler listemizin 3 numarasında yer alıyor.

4. Ceylan
Türkiye’deki müzik yolculuğuna “Küçük Ceylan” olarak başlayan şarkıcı, eski popülaritesini mumla arıyor. Çıktığı tv programları, Yıldız Tilbe’nin verdiği şarkılar ve tabii ki son albümü de onun yeniden “flaş” olmasına yetmedi. Şarkıcı Ceylan, inenler listemizin 4 numarasında…

5. Bade İşçil
Eşi Malkoç Sualp ile boşanma davası halen devam eden Bade İşçil, bir türlü rayına girmeyen özel yaşantısı nedeniyle iş hayatında da verimli olamıyor. Mal, mülk, paylaşma ve üstüne üstlük kayınbiraderiyle yaşadığı tartışmalarla da gündeme gelen Bade İşçil, inenler listemizin 5 numarasında… 

ÇIKANLAR

1. Murat Boz
Birbirinden güzel şarkıların yer aldığı “Janti” albümüyle milyonlarca hayranını bir kez daha sevindiren Murat Boz, kız arkadaşı oyuncu Aslı Enver ile de, ilişkilerin iyice yozlaştığı günümüzde “örnek” bir duruş sergiliyor. Murat Boz, bu hafta çıkanlar listemizin 1 numarasında yer alıyor.

2. Elçin Sangu
Doğal kızıl saçlarıyla birdenbire ortaya çıkan oyuncu Elçin Sangu, yakışıklı oyuncu Barış Arduç ile birlikte başrolleri paylaştığı Kiralık Aşk dizisiyle, magazin gündeminin flaş ismi oldu. Elçin Sangu, bu hafta çıkanlar listemizin 2 numarasında…

3. Gripin
Uzun bir aradan sonra çıkardıkları yeni single'ları "Beni Boş Yere Yorma" ile büyük beğeni toplayan Gripin grubu diğer yandan konserlerine de hız kesmeden devam ediyor... Gripin bu hafta çıkanlar listemizin 3 numarasında yer alıyor.

4. Engin Altan Düzyatan
“Diriliş Ertuğrul” dizisiyle hayranların gönlünde taht kuran Engin Altan Düzyatan, oyunculuk kariyerinin zirvesinde… Evlilik yaşantısında da parmakla gösterilecek örnek bir duruş sergileyen Engin Altan Düzyatan, bu hafta çıkanlar listemizin 4 numarasında…

5. Burcu Biricik
Burcu Biricik, 'Hayat Şarkısı' dizisindeki 'Hülya' karakteriyle 'kötü kadın' tiplemesini bambaşka boyuta taşıdı. Şöhret basamaklarını tırmanmaya 2006’da katıldığı Miss Mediterranean Güzellik Yarışması ile başlayan Biricik, bu hafta çıkanlar listemizin 5 numarasında yer alıyor.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13