UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BERGÜZAR KOREL’DEN SONRA 'O HAYAT BENİM’İN SEVİLEN OYUNCUSUNUNDA HAYALİ GERÇEK OLDU!..

BERGÜZAR KOREL’DEN SONRA 'O HAYAT BENİM’İN SEVİLEN OYUNCUSUNUNDA HAYALİ GERÇEK OLDU!..

BERGÜZAR KOREL’DEN SONRA 'O HAYAT BENİM’İN SEVİLEN OYUNCUSUNUNDA HAYALİ GERÇEK OLDU!..

Bergüzar Korel'den sonra "O Hayat Benim"in sevilen oyuncusu Cem Kılıç da hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. 

İşletmeci Altuğ Bircan, Enes Olgun ve Oyuncu Cem Kılıç ortaklığıyla açılan Woohoo, Şişli’de hizmete başladı.

The Simpsons’dan duymaya alışık olduğumuz sevinç ve mutluluk nidasını, mekanlarına slogan isim olarak yakıştıran ikili, bildiğimiz anne yemeklerini fast food tarzıyla sunuyorlar. 

Woohoo, anne mutfağından alışık olduğumuz mantı, mücver, içli köfte, çig börek ve gözlemeyi fast food anlayışıyla, dilerseniz sokakta yürürken elinizde yiyebileceğiniz bir formatla servis ediyor. Kutular içindeki tek lokmalık lezzetleri, yanında sunulan tahta çubukla yiyebiliyorsunuz. Kızartma olmalarına rağmen öyle hafifler ki, yemek için elinizi de kullanabilirsiniz. Diğer fast food diye tükettiğimiz yiyecekleri elde yemek pek de kolay olmuyor maalesef ama Woohoo’nun çıtır tatları, hem ev yemeği, hem gerçekten hızlı hem de yemesi oldukça rahat.

Menü sistemi olduğu gibi istediğiniz ürünü taneyle de alabiliyorsunuz. Örneğin bir tane içli köftenin fiyatı 90 kuruş. Bu zamanda kuruşla yemek alabileceğiniz yegane yerlerden biri kuşkusuz, Woohoo.

Franchise vermek niyetinde olan Woohoo, sipariş ya da al-git usulüne daha uygun olduğundan küçücük alanlarda hizmet verebiliyor. Woohoo Aplikasyonu sayesinde siparişlerinizi hem daha kolay hem de %10 indirimli verebiliyorsunuz.

Türkiye’de muadili olmayan bu format gofret kadar çig börekleri, küp şeker kadar içli köfteleri, 1 lira büyüklüğündeki mücverleri ve çıp çıtır mantılarıyla çok sevileceğe benziyor. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCEM KILIÇ