UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, RAHŞAN GÜLŞAN, ALİ EYÜBOĞLU VE ONUR BAŞTÜRK, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, RAHŞAN GÜLŞAN, ALİ EYÜBOĞLU VE ONUR BAŞTÜRK, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, RAHŞAN GÜLŞAN, ALİ EYÜBOĞLU VE ONUR BAŞTÜRK, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Sina Koloğlu- Milliyet Cadde

AYAKKABILARI GÖRMEDİ Mİ?

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Mahmut gizlice eve girmiş elindeki sustalı “Şimdi seni benim elimden kim kurtaracak?” diye hesapta  Meryem’i öldürmek için hamle yapar. Mutfakta örtünmüş bir siluet vardır. Örtünün altından Hızır Reis çıkar. Ev ahalisi “Mahmut nasıl olur da örtünün altındaki erkek ayakkabılarını görmez?” diye bir soru sordu. Örtü boydan boya değildi ve ayakkabılarının Mahmut tarafından görülmemesi imkansız gibiydi!

Rahşan Gülşan - Sözcü

İNCİR ÖLDÜRÜYOR MU ÖLDÜRMÜYOR MU?

Canan Karatay son zamanlarda tuhaf haberlerle gündemde. Ama son haber gerçekten en tuhafı. Karatay, hepimizin çok sevdiği incirle ilgili ilginç bir açıklama yapmış ve “Kuru incirde yüksek miktarda früktoz var. Yani incirin fazla tüketilmesi ölüme neden olabilir” demişti. Aydın Ticaret Odası’nın ayağa kalkması ve oda başkanı ile yapılan görüşmenin ardından Karatay şunları söylemiş:
“Ben tek bir besin için öldürür ya da iyileştirir demedim. O açıklamada kasıt incir değil birçok meyvede bulunan früktozdur. İnsan vücudu bir okyanus gibidir, buna bir besin tek başına etki edemez. Bırakın öldürmeyi, aksine doğal incirin sağlık için birçok faydası vardır.”
Ne güzel değil mi? Söylediklerinden sıfır sorumluluk… Ve bir tepki sonrası çevir kazı yanmasın. Bir bilim insanı tam da böyle davranmalı, öyle mi? Karıştır kafamızı, karıştır.

Ali Eyüboğlu - Milliyet 

MEDYANIN KİRLİ YÜZÜ! 

Yıllarca Milliyet’te çalışan, şimdilerde İz TV için belgeseller çeken, kitap ve köşe yazarı Nazım Alpman, “Ahlak Islatan” adlı bir kitap çıkardı. Ozan Yayıncılık’tan çıkan kitapta sevgili Nazım, medyadaki gerçek olayları, kahramanlarının ismini değiştirerek yazdı. “Biz 40 kişiyiz, birbirimizi biliriz”  denir ya, o yüzden Nazım’ın isimlerini yazarak anlattığı “Medya hikâyeleri” ve kahramanlarının bir kısmı bana çok tanıdık geldi. 

Onur Baştürk - Hürriyet Kelebek

BU FOTOĞRAF KÜLT OLMA YOLUNDA

Çarşamba günü Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sosyal medyada hızla yayılan bir fotoğraf vardı.

Herkes birbirine o fotoğrafı gönderip durdu.

Söz konusu fotoğrafta Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz iki takımın formalarıyla poz vermiş.

Çok eski tarihli bir fotoğraf.

İkilinin imajlarından zaten belli...

Fotoğrafta en çok Özcan Deniz’in tavrı/duruşu dikkat çekti, bir de iki ünlü erkeğin bacakları!

Kerimcan Durmaz ağzıyla bu pozlamayı özetlersek, durum şudur:

Bacakların kıllı zerafetinin baba ofsaytlığı...

FOTOĞRAF İÇİN TIKLAYINIZ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları