UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, YÜKSEL AYTUĞ, ALİ EYÜBOĞLU VE MEHMET AÇAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, YÜKSEL AYTUĞ, ALİ EYÜBOĞLU VE MEHMET AÇAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, YÜKSEL AYTUĞ, ALİ EYÜBOĞLU VE MEHMET AÇAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Mesut Yar – Posta

GÜNEŞ BATTI AŞK DA BATSIN!

Güneş’in Kızları (Kanal D) dün son buldu. İzleyicinin bir miktar kızgın olduğunu not düşelim. En azından sosyal medyadan bana ulaşan mesajlardan bunu anlıyorum. Kimi “dizinin biteceğini not düştüğüm için” hakaret dolu olsa da bu sonucu değiştirmiyor…Hakareti anlarım da “madem bizim dizimin bitti o zaman Kiralık Aşk da (Star TV) bitsin” temennisini tam olarak neyin kafası; bak bunu anlamakta güçlük çekiyorum. İki yanlıştan bir doğru çıkmaz sevgili okur, haksız mıyım?

 

Yüksel Aytuğ – Sabah Günaydın

ARDA’YA MEKTUP

Arda Turan, Barcelona'daki reklam çekimlerini izleyen gazetecilerle sohbetinde "Allah beni Fenerbahçe'de oynamaya muhtaç etmesin" demiş. Sonra eklemiş; "Galatasaray'da o dönem 2.2 milyon Euro alıyorum, Aziz Yıldırım 7 milyon Euro teklif etti. Fenerbahçe'ye gidersem tüm saygınlığımı kaybetmiş olurum."

Sevgili Arda kardeşim, sana iki çift lafım olacak: Ben yedi göbek sülaleden Fenerbahçeliyim. Ama Galatasaray, UEFA kupasını kazandığında sevinçten balkondan düşüyordum. (Bakırköy'deki mahalle arkadaşlarım şahittir.) Galatasaray'ın Avrupa kupalarında kazandığı maçlardaki coşku ve gururum, o dönem spor yazıları kaleme aldığım Takvim ve Fotomaç'ın arşivinde duruyor hâlâ... Senin Barcelona'ya transferine de en az Galatasaraylılar kadar sevindim. Hatta ilk maçını bu köşede gözlerim nemli yazdım. Messi'nin senin asistin ile attığı golden sonra sana sarılışını bu köşede keyfini çıkara çıkara yazıya döktüm. O yazıda senin hikayenin, tüm umutsuz gençlere örnek olmasını diledim...

 

Ali Eyüboğlu – Milliyet

BİR HAFTADA 170 BİN

Tarkan’ın ‘Ahde Vefa’sını sadece ben değil, tüm Türkiye sevdi. 11 Mart’ta 100 bin baskıyla çıkan albüm bir haftada 170 bine ulaşarak bir rekora da imza attı.

Bakın 2015’in albüm satışlarına…

Bir numarada Demet Akalın var. Onun da tirajı 105 bin. 2015’te albümü en çok satan ikinci sanatçı Gülşen, tirajı 100 bin. Tarkan’ın bir haftada gelen talep üzerine baskı adedini 170 bine çıkarması o nedenle çok değerli ve önemli. Tarkan aynı zamanda çok şanslı biri… Seda Sayan hep diyor ya, “Herkes kalbinin ekmeğini yer” diye, Tarkan’ın da kalbi iyi ki, Allah da gözetiyor onu...

 

Mehmet Açar - Habertürk

MÜZİKLER FARKLI BİR HAVA KATIYOR

“Mükemmel Bir Gün”, iyi yazılmış, iyi oynanmış renkli karakterleriyle öne çıkan bir film. Ekibin acemisi, idealist Sophie (Melanie Thierry); fevri çıkışlarıyla bazen işleri daha da karıştırıyor. Tecrübeli olanlardan Mambru (Benicio Del Toro), sakin, temkinli ve sinik bir karakter. Tim Robbins’in oynadığı B. ise risk almaktan çekinmeyen ve her şeyle matrak geçmeyi ihmal etmeyen tam bir çılgın. Ekibe daha sonra katılan Mambru’nun eski sevgilisi Katya (Olga Kurylenko) ise sivri dilli, soğuk ama duyarlı bir kadın. Bu dört ana karakter arasındaki ilişkiler, çatışmalar ve diyaloglar filmin mizah duygusunu ayakta tutuyor. Arnau Bataller’in imzalı müzikleri kadar gönüllülerin dinlediği rock şarkılarının da savaş atmosferiyle ilginç bir kontrast oluşturduğunu ve filme farklı bir hava kattığını belirtelim.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseçmeler  yazarlar