UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI KEREMCEM'İN EVLENMESİNİ İSTEMEYENLER KİM?..

ÜNLÜ ŞARKICI KEREMCEM'İN EVLENMESİNİ İSTEMEYENLER KİM?..

ÜNLÜ ŞARKICI KEREMCEM'İN EVLENMESİNİ İSTEMEYENLER KİM?..

Keremcem, Maltepe Park AVM’de düzenlenen " Sevgililer Günü " etkinliğinde romantik şarkılarını bu kez sevgililer için seslendirdi.

Hayranlarının sorularını içtenlikle yanıtlayan ünlü şarkıcı, “Sevgililer gününde sevgilinize yaptığınız en büyük sürpriz ne” sorusuna, “Benim için en önemli olan sürpriz, bir şarkıydı, şarkı yapmıştım ama bana bir sürpriz yapıldıysa da hatırlamıyorum. Çünkü sürprizleri çok sevmem” yanıtını verdi. 

EVLENMENİ İSTEMİYORUZ

"O Hayat Benim " dizisinde birlikte olduğu Ezgi Asaroğlu’yla birlikte olan Keremcem, “Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz” diye soran hayranına, daha yeni boşandığını söyleyerek, “Evlilik güzel bir şey, kalpler birlikte olsun. İki kişinin yaşayacağı en güzel şeylerden biri. Biz çok sevgi ve saygı içinde başladık, bitirdik. Ancak evlilik düşünerek yapılacak bir şey değil, kalpten yapılacak bir şey” diye cevap verdi. Hayranları hep bir ağızdan “Evlenmeni istemiyoruz” diye bağırınca Keremcem kahkahalara boğuldu. 

Hayranlarıyla yakından ilgilenen Keremcem’e bir genç kız kendi elleriyle ördüğü bereyi, “Havalar soğuk çekimlerde üşüme diye sana ördüm” diyerek hediye etti. Keremcem, engelleri fanlarıyla yanlarına giderek tek tek fotoğraf çektirdi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkeremcem  ezgi asaroğlu