UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"YETER" DİZİSİNİN GÜZEL OYUNCUSUNDAN BOMBA AÇIKLAMALAR: "PELİN'İN HAYRANLARI BANA BEDDUA EDİYOR!.." İŞTE BUGÜN GAZETESİ'NİN DİKKAT ÇEKEN O HABERİ!..

"YETER" DİZİSİNİN GÜZEL OYUNCUSUNDAN BOMBA AÇIKLAMALAR: "PELİN'İN HAYRANLARI BANA BEDDUA EDİYOR!.." İŞTE BUGÜN GAZETESİ'NİN DİKKAT ÇEKEN O HABERİ!..

"YETER" DİZİSİNİN GÜZEL OYUNCUSUNDAN BOMBA AÇIKLAMALAR: "PELİN'İN HAYRANLARI BANA BEDDUA EDİYOR!.." İŞTE BUGÜN GAZETESİ'NİN DİKKAT ÇEKEN O HABERİ!..

Yeter dizisinin kötü karakteri Tuğçe Kurşunoğlu, Pelin Karahan’ın hayranları tarafından ölümle teh­dit edildiğini açıkladı. Kurşunoğlu tehditlerden memnun olduğunu söyledi.

Hedefi zirveye çıkmak

Tuğçe Kurşunoğlu 1992 yılında Bursa’da doğdu. 2010 yılında araba fuarında hosteslik yaparken Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem’i oynayacak kişiyi bulmak için yapılan deneme çekimlerine katılan Kurşunoğlu’nun şansı bir anda değişti. Diziye cariye olarak giren oyuncu,  Leyla ile Mecnun, İşler Güçler, Her şey Yolunda Merkez, Umutsuz Ev Kadınları, Kocamın Ailesi’nin ardından Yeter dizisinde rol aldı.

Cariye olarak Muhteşem Yüzyıl’a dahil olun­ca oyun­cu­lu­ğa cid­di bir şe­kil­de yö­ne­len mo­del Tuğçe Kurşunoğlu, ‘Yeter’ dizisinde ise oldukça iddialı bir rolle yer alıyor. Martta ‘Azazzil’ ve ‘Olaylar Olaylar’ adlı iki sinema filmiyle vizyonda olacak olan güzel oyuncu, Kanyon Fun Gate’de adeta çocukluk günlerine döndü.  Türkiye'nin Nicole Kidman'ı olarak gös­terilen Kurşunoğlu, hem la­zer tabancasıyla düşmanları vurdu hem de sorularımızı cevapladı.

Yeter dizisindeki rolünüzden biraz bahseder misiniz?

Ebru gözü kara bir karakter. Yapamayacağı hiçbir şey yok.  Ölümün kıyısından dönmüş ve hayatta her şey ona hak görünüyor. Saplantılı bir aşık. 

Benzer yanlarınız var mı?

Eb­ru ba­na gö­re çok da­ha ce­sur. Ben o ka­dar ce­sur bir ka­dın de­ği­lim.         Eb­ru’nun sı­nırla­rı yok. Ben daha detaycı, daha sınırları olan, soru soran bir insanım. Ebru sorgusuz sualsiz karşısındaki ada­ma ita­at eden bir tip, ben       bi­raz da­ha dik ka­fa­lı­yım o ko­nu­da.

Dizide rol icabı kamyoncu Turan oldunuz,  erkek olmak zorladı mı?

Kamyona binip inmek bile benim için zordu. Ses tonunu ayarladım ama yürüyüşüm tam ofsayttı. Bacaklarımı doldurmaya çalıştılar ama olmadı. Aynaya baktığımda kendimi çok çirkin hissediyordum. Set bittiğinde makyöze ‘Hadi beni güzelleştirin’ diyorum.

Bugüne kadar yaptığınız en cesur hareket neydi?

İs­tan­bul’a yer­leş­mek. Be­ni bu­ra­ya çe­ken hiç kim­se yok­tu. Sa­de­ce işi­me olan aş­kım var­dı. Ha­ya­limin pe­şin­den tek     ba­şı­na İs­tan­bul’a gel­dim. Bu be­nim için bü­yük bir ce­sa­ret­ti.

Si­zi sos­yal med­ya­da çok gü­zel bu­lan­lar ol­du­ğu gi­bi eleş­ti­ri­len­ler­ de var.

Eleş­ti­ri­ye açı­ğım. Her­kes her şe­yi be­ğen­mek zo­run­da de­ğil so­nuç­ta. Öz­gür dü­şün­ce­ye say­gım var ama her şe­yin bir     sı­nır var ta­bi­i ki.

Hayatta hiç ka­zık ye­di­niz mi?

Ar­ka­daş­lık­la­ra te­miz, saf baş­lı­yor­sun ama bir sü­re son­ra   ya­şa­dı­ğın şey­ler se­ni yıp­ra­tı­yor ve da­ha ted­bir­li olu­yor­sun, yo­ğur­du üf­le­ye­rek yi­yor­sun. O ka­dar ko­ca yü­rek­li             ola­mı­yor­sun.

Bursa’dan kalkıp İs­tan­bul’a ilk gel­di­ği­niz­de zor­lan­dı­nız mı?

Rek­lam­cı­lı­ğı ka­za­nıp gel­dim. O sü­reç­te hem ça­lış­mak hem de okul ha­ya­tı be­ni çok zor­la­dı. Bil­me­di­ğim, bü­yük bir yer. Çok ür­kü­tü­cüy­dü. Şe­hir ef­sa­ne­si çok var­dı. Gör­dü­ğü­müz ha­ber­ler te­dir­gin edi­yor­du.

En çok ne si­zi te­dir­gin edi­yor­du?

İlk gel­di­ğim­de Ka­ğıt­ha­ne’de kö­tü bir yer­de otu­ru­yo­rum. Evi­me gi­rer­ken çok te­dir­gin­dim. İn­şa­at ha­lin­de bir yer­di. Ken­di mahallem­de di­ken üze­rin­de yü­rü­yor­dum. Her gün olay var­dı. İşe gi­der­ken gaz al­tın­da ka­lı­yor­dum. Best Of Bur­sa' ad­lı   gü­zel­lik ya­rış­ma­sı­na 16 ya­şın­da ka­tı­lıp gü­zel­lik ta­cı         tak­mı­şsı­nız ama son­ra­sın­da ade­ta lin­ce uğ­ra­mış­sı­nız...

Gü­zel bir so­nuç al­dım ama eleş­ti­ri­ler o yön­de ol­ma­dı. Çok sı­kın­tı ya­şa­dım o dö­nem. Psi­ko­lo­ji­mi bo­zul­du. 2 ay psi­ko­lo­jik des­tek al­dım. Ai­lem des­tek ver­me­sey­di psi­ko­lo­jik an­lam­da be­nim için çok da­ha kö­tü olur­du, kal­dır­amaz­dım. Ço­cu­ktum ve çok bil­gim da­hi­lin­de olan şey­ler de­ğil­di.

Ken­di­ni­zi gü­zel bu­lu­r mu­su­nuz?

Kendi ken­di­me mut­lu ol­ma­yı se­vi­yo­rum. İltifata ih­ti­yaç duy­mu­yo­rum.         Şı­ma­rık bir in­sa­nım.

Nicole Kidman’a benzetiliyorsunuz.

Ben çok ben­zet­mi­yo­rum. Bi­raz da­ha za­yıf­lar­sam bel­ki ben­ze­rim. Bir ara çok ka­yıp bir dö­ne­mim var­dı. 8 ki­lo al­dım. O dö­nem yemeği bi­raz faz­la ka­çır­dım. Çok uzun sa­at­ler çalışıyorduk. Düzensiz bir hayatım vardı. Spor yapamıyordum. Psikolojiim bozulmuştu. Anneanne gibi ekrana çıkıyordum.

Formunuzu nasıl koruyorsu­nuz?

Spor salonun­da çalışırken hiç motive olamıyorum. Onun yerine sahilde yürüyorum. Ayrıca elektroterapi tekniğiyle pasif ve aktif jimnastik yapıyorum.  0 beden takıntım hiç yok. Zayıf olmayı seviyorum.

Yemek yemeği sever misiniz?

Yemek yemeği çok seviyorum. Yemek yerken çok mutlu oluyo­rum. Eve   gi­dip ye­mek yap­mak, onu hayal etmek beni motive ediyor. En çok makarna seviyorum. Evimin fiks yemeği. Evde makarna stokumuz oldukça fazla.

Ev işleri yapar mısınız?

Ev işleri yapmak inanılmaz bana iyi geliyor. Moralim çok bozuksa, alıyorum vileda’yı bir saat ter akıtıyorum. Bütün kötü enerjimi alıyor.

Karşı cinste aradığınız özellikler?

Az laf çok iş. Çok konuşan insan sevmiyorum. Sürekli kendini anlatan insandan hazzetmiyorum. Bırak ben keşfedeyim. Dürüst, güvenilir olsun yeter.

Komedi mi dram mı?

Muhteşem ile oyunculuğa başladım. Nebahat Çehre bana okul gibi oldu. Daha sonra komediye yöneldim. Ko­me­di çok da­ha keyifli. Sınırları yok. Gülmeye de zaten ihtiyacımız var.

Sosyal medya psikolojimi bozuyor

Sosyal medya insanın psikolojisini bozuyor. Birçok şeye maruz kalıyoruz ve bunlar bilinçaltında ister istemez yer ediyor. Duygudan duyguya geçiş o kadar hızlı ki. Bir an gülüyorken bir anda moralin bozuluyor. O yüzden çok kullanmak istemiyorum.

PELiN ÇOK SICAKKANLI 

Pelin Karahan çok sıcakkanlı bir hatun. Bir de bebişiyle çok ilgili. İşinde de çok hırslı. Işığı da enerjisi de çok güzel. Sohbet ederken gerilmiyorsun.  Her zaman yardımcı olmaya çalışıyor. Sev­di mi sahipleniyor.

PELiN Karahan’ın fanları beni hiç sevmiyor. Sosyal medyadan ‘Öl, geber, senden nefret ediyorum’ gibi yorumlar alıyorum. Çok fanatikler. Pelin’in güzel bir kitlesi var. Tepkilere gülüyorum, ‘Doğru yoldayım demek ki’ diye düşünüyorum.

Okan Işık / Bugün Gazetesi

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERPELİN  FAN  BEDDUA