UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASLI ENVER İLE MURAT BOZ İLK KEZ BERABER OBJEKTİFLERE YAKALANDI!..

ASLI ENVER İLE MURAT BOZ İLK KEZ BERABER OBJEKTİFLERE YAKALANDI!..

ASLI ENVER İLE MURAT BOZ İLK KEZ BERABER OBJEKTİFLERE YAKALANDI!..

Kardeşim Benim' filminin gala seyahatlerinde yakınlaşıp aşk yaşamaya başlayan Murat Boz ile Aslı Enver, Maslak'taki bir benzin istasyonu çıkışı ilk kez görüntülendi. Film gösterime girdikten sonra da Bursa, Berlin, Amsterdam gibi birçok özel gösterime birlikte katılan ve buralarda sık sık baş başa kalan ikili, haklarında çıkan aşk iddiaları karşısında sürekli sessiz kalırken önceki gece bu sessizlik bozuldu.

OYUN BOZULDU

Murat Boz ve Aslı Enver, Maslak’ta girdikleri bir benzin istasyonunda flaşların patlamasıyla ne yapacaklarını şaşırdı. Şoför koltuğunda oturan Murat Boz, hızla benzinciden kaçarak gitti. Trafik kurallarını hiçe sayan popçu tüm çabalarına rağmen objektiflerden kurtulamadı. Sevgililer görüntülenir görüntülenmez herkesi şaşırtarak sosyal medyadan aşklarını ilan etti. Her iki isimde Instagram'da birlikte çekilmiş aynı pozlarını paylaşıp yanına da kalp işareti koydu.

HAYRANLARI YAKIŞTIRDI

8 senelik birliktelik yaşadığı Eliz Sakuçoğlu ile yollarını ihanet yüzünden ayırdığı konuşulan Murat Boz’la 3 yıllık eşi Birkan Sokullu’dan Ağustos ayında boşanan Aslı Enver’in aşkı sosyal medyada da günün konusu oldu. İkilinin takipçileri, sevgilileri birbirine çok yakıştırırken fotoğraflarına binlerce mutluluk mesajı yağdı. Murat Boz ve Aslı Enver’in O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimlerindeki samimiyeti de yeni bir aşkın habercisi olarak yorumlanmıştı.

Kardeşim Benim‘ filminin çekimlerinin bitmesinin ardından Aslı Enver, Murat Boz‘un jüri üyeliği yaptığı ‘O Ses Türkiye‘ programının ‘Yılbaşı Özel’ bölümüne konuk olmuştu. O dönemler çiftin ilişkileri yeni başlamıştı ve bu birlikteliği kimse bilmiyordu. Programda “Arnavut Kaldırımı” isimli şarkıyı seslendiren Aslı Enver‘e ilk dönen jüri üyesi Murat Boz olmuştu. Oturduğu yerden şarkıyı söyleyen Aslı Enver‘e eşlik eden Murat Boz’a rakip olarak Gökhan ve Hakan da dönmüştü. Fakat Aslı Enver, “Bu tatlılığa bir şey diyemeyeceğim” diyerek sevgilisi Murat Boz’u seçmişti

Ünlü çifti ilk tebrik eden isim Demet Akalın oldu.

Murat ve Boz ve Aslı Enver Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımla aşklarını ilan ederek magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Bu birliktelik çok konuşulurken ve daha konuşulacakken çifte ilk tebrik Demet Akalın'dan geldi. Demet Akalın, Murat Boz'un paylaşımını kendi hesabında 'Uzun zamandır gördüğüm en güzel çift. Bu kızı oldum olası tanımadan severdim, ee kardeşimde artık baba olsun istiyorum. Çok yakıştırdım inanılmaz sevindim. Ayy ne güzel sevgililer günü bombası oldu mutluluklar prens, prenses' notuyla yayınladı.

Takvim

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13