UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKVİZYON YARIŞMASI'NDA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDEREK 3'ÜNCÜ OLAN GÖRKEM DURMAZ İLK MAXI SINGLE'INI ÇIKARDI!..

TÜRKVİZYON YARIŞMASI'NDA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDEREK 3'ÜNCÜ OLAN GÖRKEM DURMAZ İLK MAXI SINGLE'INI ÇIKARDI!..

TÜRKVİZYON YARIŞMASI'NDA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDEREK 3'ÜNCÜ OLAN GÖRKEM DURMAZ İLK MAXI SINGLE'INI ÇIKARDI!..

Kemal Başbuğ yönetmenliğinde 20 saatte çekilen klipte izleyenler, Görkem Durmaz'ın performansının yanında Sihirbaz Aref'in inanılmaz showlarına şahit olacak.

Bu sene 3.sü gerçekleşen, 22 ülkenin katıldığı Türkvizyon Şarkı Yarışması'nda ülkemizi başarıyla temsil ederek 3. olan Görkem Durmaz'ın ilk maxi single'ı, “İyi Müzik” etiketiyle yayınlandı.

Yarışmada ülkemizi 'Hırçın Sular' isimli sözü ve müziği kendisine ait olan Hırçın Sular şarkısının yanı sıra bu maxi single'da, 'İstanbul Ağlıyor' ve 'Aşkın Tadı' şarkılarıyla birlikte 2 de remix bulunuyor.

Bu mini albümün müzik direktörlüğü Suat Aydoğan, remixleri ise Tarık İster imzası taşıyor.

Görkem Durmaz, kendini ve bugüne kadar yaptıklarını şöyle özetliyor:

'13 ağustos 1992 yılında Antalya'da doğdum. 5 yaşında babamın hediye ettiği bir piyanoyla piyano çalmaya başladım, ailemin dediğine göre piyanonun başında kendimce sözler üretip garip garip akorlara basarak dans edermişim bunun üzerine eğitim almama karar vermişler ve kısa bir süre piyano eğitimi aldım. müziğe olan aşkımın yanı sıra futbola olan ilgimle beraber futbol oynadım. 15 yaşında milli takımla Ukrayna'da ülkemi temsil ettim. Herkes bundan sonraki hayatımı futbol üzerine şekillendireceğimi düşünürken kendimi tam olarak futbola ait hissetmemem sebebiyle futbolu bıraktım.

Üniversite içinse Rusya'ya gittim. Psikoloji bölümü okuyordum. 4 ay gibi bir süre sonunda ülke özleminden geri dönüş yaptım

Bir tesadüf eseri Azeri sanatçı Amal ile tanıştım ve 18 yaşıma yeni girmişken, 6 ay kadar çeşitli ülke, şehir ve otellerde Amal konserlerinde sahnedeydim,

Bu sırada Antalya İsmail Baha Sürelsan Devlet Konservatuvarı Ses ve Şan Bölümünü kazandım ve eğitim almaya başladım.

Aynı anda üniversite sınavlarında da Anadolu Üniversitesi Felsefe Bölümü'nü kazandım ve felsefe eğitimi almaya başladım.

Amal ile 6 ay süren yolculuğun sonunda yoluma kendim devam etmeye başladım. Demet Akalın, Bengü, Özgün, Ümit Besen, Ziynet Sali ve İnna ile beraber binlerce kişiye konserler verdik.

Bugün ise ilk maxi single'ımla karşınızdayım'

GÖRKEM DURMAZ'IN "AŞKIN TADI" ŞARKISINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGÖRKEM DURMAZ  AŞKIN TADI  AREF