UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MİLYONLUK FESTİVAL BİRBİRİNDEN ÜNLÜ SANATÇILARLA SON HAFTASINDA MUHTEŞEM BİR FİNAL YAPTI!..

MİLYONLUK FESTİVAL BİRBİRİNDEN ÜNLÜ SANATÇILARLA SON HAFTASINDA MUHTEŞEM BİR FİNAL YAPTI!..

MİLYONLUK FESTİVAL BİRBİRİNDEN ÜNLÜ SANATÇILARLA SON HAFTASINDA MUHTEŞEM BİR FİNAL YAPTI!..

Bu sene 20'ncisi düzenlenen Türkiye’nin en büyük kış festvali Arçelik Winterfest, her sene olduğu gibi bu senede sahnesinde Türk pop müziğinin en sevilen sanatçılarını ağırladı. Sanat dünyasının önemli yıldızlarının her sene buluştuğu festival olan Arçelik Winterfest bu sene de birbirinden özel sahne şovlarıyla Uludağ zirvesine adını altın harflerle yazdırdı…

Her sene olduğu gibi 20. Senesinde de geleneği bozmayan Arçelik Winterfest bu sene yine çok iddialı isimleri sahnesine konuk etti. Demet Akalın, Gülşen, Fatih Ürek, Ozan Doğulu, Buray, Ece Seçkin, Hüseyin Karadayı, Emrah iş, Burak Yeter gibi isimlerin yanı sıra bir çok yabancı Dj’inde de sahne aldığı festival son haftasında muhteşem bir final partisi yaptı.

20. senesinde 3500 gencin katılımıyla ateşlenen festival, akşamüzeri partilerinden kayak sporlarına, sevilen şarkıcıların sahne şovlarından sponsor firmaların gerçekleştirdikleri birbirinden farklı etkinliklere kadar bir çok eğlenceyi bir arada sundu.

FATİH ÜREK ZİRVENİN YILDIZI!

Senelerdir insanların gönüllerinde taht kurmuş olan sempatik sanatçı Fatih Ürek, yenilenen imajı, dansçıları ile sergilediği sahne performansı ve kendisine özel hazırlanan kostümleri ile göz kamaştırdı! İlk hafta sahnesinde kendisini dinlemeye gelen güzel oyuncu Gökçe Bahadır ile gerçekleştirdiği düet ile çok konuşulan Fatih Ürek, festivalin her haftasında bir gün sahne aldı.

DEMET AKALIN TAHTINA OTURDU!

Uludağ eğlencesi denildiği zaman akıllara gelen ilk isim olan Demet Akalın, Arçelik Winterfest sahnesinde olmanın kendisini çok heyecanlandırdığını defalarca dile getirdi. Uludağ’da gençlerle buluşmanın kendisi için çok özel olduğunu belirten yıldız sanatçı, bu sene 4 saat aralıksız sahne yaparak rekor kıran isim oldu. Festivalin iki haftasında sahne alan güzel şarkıcı adresinin zirve olduğunu belirtti.

FİNAL ATEŞİNİ GÜLŞEN YAKTI!

4 senedir üst üste Arçelik Winterfest sahnesinde olan Gülşen, dansçılarıyla gerçekleştirdiği sahne performansıyla sevilen tüm şarkılarını gençlerle hep bir ağızdan söyledi. Son haftanın yıldız ismi olan Gülşen, son albümünün iddialı şarkısı olan “DAN DAN” ile binlerce genci sahneden adeta ateşledi.

OZAN DOĞULU GELENEĞİ BOZMADI!

6 yıldır aralıksız Arçelik Winterfest kapsamında performans sergileyen Ozan Doğulu, her haftanın kapanış partisini üstlendi. Gençlerin kendisine gösterdiği yoğun ilgi karşısında çok memnun olduğunu belirten Doğulu, bu festivalin kendisi için olmazsa olmaz olduğunu dile getirdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERARÇELİK  WINTERFEST