UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RUS EKİBİ LOKOMOTİV MOSKOVA'DAN FENERBAHÇE'YE FLAŞ ÇAĞRI!.. KAÇ TARAFTARLA ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU'NA GELİYORLAR?

RUS EKİBİ LOKOMOTİV MOSKOVA'DAN FENERBAHÇE'YE FLAŞ ÇAĞRI!.. KAÇ TARAFTARLA ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU'NA GELİYORLAR?

RUS EKİBİ LOKOMOTİV MOSKOVA'DAN FENERBAHÇE'YE FLAŞ ÇAĞRI!.. KAÇ TARAFTARLA ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU'NA GELİYORLAR?

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 32 Turu'nda rakibi olan Rus ekibi Lokomotiv Moskova'nın İstanbul'daki ilk karşılaşması için Moskova'dan 50­70 taraftarın gideceği bildirildi.

Gazetem.ru'da yer alan habere göre Lokomotiv Moskova kulübü taraftarlarından sorumlu direktör Alex Erunov, İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe ­ Lokomotiv Moskova maçı için yaklaşık 100 kişilik bir başvuru olduğunu ancak takım ile deplasmana 50­70 arasında taraftarın gideceğini söyledi. Erunov, taraftarların havaalanından otellerine ve maçın yapılacağı alana kadar ise otobüslerle taşınacağını belirtti.

Lokomotiv Moskova UEFA Avrupa ligi turnuvaları kapsamında Fenerbahçe ile 16 Şubat Salı günü İstanbul'da karşılaşırken, rövanş maçı ise 25 Şubat Perşembe günü Moskova'da oynanacak.

Son olarak bir Rus takımı ile Şampiyonlar Ligi'nde 2012­2013 sezonu ön elemesinde karşılaşan Sarı­lacivertliler, Spartak Moskova'ya deplasmanda 2­1 mağlup olmuş, İstanbul'da ise 1­1 berabere kalarak "Devler Ligi"ne veda etmişti.

Öte yandan Rusya İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada bir grup uzmanın da İstanbul'a gönderilerek oradaki güvenlik konusunda Türk tarafına yardımcı olacağını açıkladı.

Rus haber ajansı Ria Novosti'ya açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanlığı temsilcisi, "Fenerbahçe ve Lokomotiv Moskova arasında İstanbul'da oynanacak karşılaşma da yardımcı olmak üzere Türk polisinden bir davetiye aldık. Her iki ülkeden de karşılaşmaya yoğun ilgi olacağı göz önüne alınarak davetiyeye olumlu yanıt verildi" dedi.

Moskova polisinin, Türk meslektaşlarına maç sırasında yardımcı olmak için gönderileceğini belirten İçişleri Bakanlığı temsilcisi personelin bu alanda önemli bir deneyime sahip olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERLOKOMOTİV MOSKOVA  FENERBAHÇE  TARAFTAR