UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEHMET GÜNSÜR İTALYAN VOGUE DERGİSİNE POZ VERDİ! HANÇERLİ FESLİ ŞEHZADE MUSTAFA!..

MEHMET GÜNSÜR İTALYAN VOGUE DERGİSİNE POZ VERDİ! HANÇERLİ FESLİ ŞEHZADE MUSTAFA!..

MEHMET GÜNSÜR İTALYAN VOGUE DERGİSİNE POZ VERDİ! HANÇERLİ FESLİ ŞEHZADE MUSTAFA!..

"Muhteşem Yüzyıl"da Şehzade Mustafa'yı canlandıran Mehmet Günsür, İtalya'da yayınlanan Vogue L'uomo adlı dergiye poz verdi. 

Oyuncu, moda çekimlerinde Türk tasarımcıların koleksiyonlarını tercih etti.

Mehmet Günsür, moda editörlüğünü Ece Sükan’ın yaptığı çekimlerde Gucci ve Haider Ackermann’ın yanı sıra Ümit Benan imzalı bir pantolon, Sevan Bıçakçı imzalı yüzükler ve hançer kolye ile başında bir kalpak ile objektife poz verdi.

A La Turca İstanbul’da gerçekleşen çekimlerde Mehmet Günsür’ün üzerindeki Les Benjamins imzalı fesli ve pala bıyıklı Osmanlı erkeği fotoğraflı tişört dikkat çekti.

Bünyamin Aydın’ın sahibi olduğu ve geçtiğimiz ay Milano Fashion Week’te tanıttığı Les Benjamins’in Ottoman Punk adlı koleksiyonu büyük beğeni gördü.

Sevan Bıçakçı’nın müşterileri arasında dünyaca ünlü yıldız Brooke Shields de var.

Nur içinde yat Papili

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, 21 Ocak’ta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Caroline Koç, Türkiye’yi yasa boğan Mustafa Koç’un ölümünden saatler önce eşi Instagram hesabından sanki olacakları hissetmiş gibi bir paylaşımda bulunmuş ve İngilizce olarak “Bazen bir anın gerçek değerini (o an) bir hatıraya dönüşmeden önce anlayamazsınız” diye yazmıştı. Takipçilerinin başsağlığı dilekleri ilettiği Caroline Koç, önceki gün Mustafa Koç’un bir fotoğrafı ile birlikte duygusal bir teşekkür mesajı paylaştı.

“Güzel temennileriniz, samimi mesajlarınız ve sitayişkar sözleriniz için ne kadar duygulandığımızı, onur ve gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Mustafa birçok insanın hayatını etkiledi, onu ömür boyunca güzel anılarımızla kalbimizde yaşatmaya devam edeceğiz. Nur içinde yat Papili. Caroline, Esra, Aylin” notunu yazdı. İngilizce ve Türkçe olarak yazılan mesaj kısa sürede yüzlerce beğeni aldı.

Gökhan Kimsesizcan / Kelebek

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13