UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"BATMAN V SUPERMAN: ADALETİN ŞAFAĞI" İÇİN NEFESLER TUTULDU! MERAKLA BEKLENEN FİLMİN KONUSU VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!..

"BATMAN V SUPERMAN: ADALETİN ŞAFAĞI" İÇİN NEFESLER TUTULDU! MERAKLA BEKLENEN FİLMİN KONUSU VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!..

"BATMAN V SUPERMAN: ADALETİN ŞAFAĞI" İÇİN NEFESLER TUTULDU! MERAKLA BEKLENEN FİLMİN KONUSU VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!..

İki süper kahramanın bir araya geldiği filmin yönetmenliğini Zack Snyder üstleniyor. Senaryo David S. Goyer ve Chris Terrio'ya ait olan filmin yapımcılığını ise, Christopher Nolan ve Charles Roven üstlendi. Batman ve Superman'in bir araya geldiği film merakla bekleniyor. Bilim Kurgu, Fantastik, Macera ve Aksiyon tarzında bir film olan “Batman v Superman: Adaletin Şafağı”, 25 Mart 2016 tarihinde vizyona giriyor. Batman ve Superman farklı özelliklere sahip olsalar da ikisinin de amacı kötülere karşı savaşmaktır. Bu filmde ise ikisini bir arada görmek hayranlarını oldukça mutlu etti. Öyle ki; bu iki kahramanı her zaman aynı filmde görmek çok fazla mümkün olmuyor. Bu yüzden herkesin merakla beklediği “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” izlemek için sabırsızlıkla bekleyenler var. Film Mart ayı'nda sevenleri ile buluşuyor. Şimdiden büyük ses getiren filmin izlenme rekorları kırması bekleniyor. Superman uçak kadar hızlı bir kahraman olup, her zaman iyilerin yanında olan biridir. Batman ise, teknolojik aletleri ile tıpkı Superman kadar hızlı olup, onun da amacı kötülerle savaşmaktır. 2016 filmleri arasında en iddialı film olan "Batman v Superman: Adaletin Şafağı", konusu ile de merak konusu oldu. Özellikle oyuncu kadrosu ile dikkat çeken filmde, Ben Affleck, Amy Adams ve Henry Cavill gibi dev isimler rol alıyor.

“Batman v Superman: Adaletin Şafağı” yayınlanan fragmanı ile büyük beğeni topladı. Filmde iki dev karakter karşı karşıya geliyor. Bir anda kendilerini bir savaşın ortasında bulan bu iki kahraman yine kıyasıya mücadele veriyorlar. Dünya tarihindeki en büyük Gladyatör karşılaşmasına şahit olacağınız bu filmi izlerken kendinizden geçmeye hazır mısınız? Aksiyonun bol olduğu filmde iki kahramanda yine kötülükleri bertaraf etmek için mücadele ediyor. Ancak, bu durum sevilen iki karakterin karşı karşıya gelmesine sebep oluyor. İşte, bu saatten sonra izleyenleri büyük sürprizler bekliyor. Kahramanlarımız arasında gelişen olaylar birçok şeyi de beraberinde getiriyor. İlk başlarda karşı karşıya gelmiş gibi görünseler de sonrasında el ele vererek kötülüğün yok edilmesi için mücadele verecekler.

1986 yılında çıkan Batman ile Superman karşı karşıya kitabından uyarlanarak çekildi. Ancak, filmin kitaptan bağımsız olarak çekildiği ve sadece filmin iskeletini oluşturduğu söylentiler arasında yer alıyor. Filmde Superman Çelik Adam’ın tarafında yer alırken, Batman ise, Kara Şövalye’yi savunuyor. Ancak, işler hiçte tahmin ettiğiniz gibi olmayacak. İzlerken nefes nefese kalacağınız film için geri sayım başladı.

BATMAN VE SUPERMAN: ADALETİN ŞAFAĞI” FİLMİNİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13