UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VATAN ŞAŞMAZ’DAN ENGELLİ EGEMEN’E ANLAMLI DESTEK!..

VATAN ŞAŞMAZ’DAN ENGELLİ EGEMEN’E ANLAMLI DESTEK!..

VATAN ŞAŞMAZ’DAN ENGELLİ EGEMEN’E ANLAMLI DESTEK!..

Engelsiz Yaşam Vakfı ile birlikte yürüttüğü çalışmaları ile engellilere destek olan Vatan Şaşmaz 13 yaşındaki bedensel engelli Egemen Darboğaz’a vakıf aracılığıyla akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz yüz güldürdü. Altıncı sınıf öğrencisi ve yüzde 88 bedensel engelli ve tüm vücut fonksiyonu kaybı yaşayan Egemen Darboğaz’ın Engelsiz Yaşam Vakfı aracılığıyla akülü tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladı. Bakırköy Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu öğrencisi olan Egemen Darboğaz’ı evinde vakfı başkanı Atilla Kaplakarslan ve vakıf başkan yardımcısı avukat Edip Önder ile ziyaret ederek tekerlekli sandalyesini teslim eden Vatan Şaşmaz oldukça duygu dolu anlar yaşadı.

Yıllardır bedensel engelli olarak büyük zorluk yaşayan Egemen darboğaz ve ailesi akülü tekerlekli sandalye sayesinde çok daha rahat hareket edeceklerini belirterek teşekkür ettiler. Engelsi Yaşam Vakfı’na akülü sandalye bağışı yapan ve bu bağışı ihtiyaç sahibine kendi eli ile teslim eden Vatan Şaşmaz “Sık sık ücretsiz sunuculuk teklifleri ile karşılaşıyor. Bundan böyle ücret almadığım sunuculuk işlerimde ön şart olarak uzun zamandır çalışmalarına katkıda bulunduğum Engelsiz Yaşam Vakfı’na akülü tekerlekli sandalye bağışı yapılmasını isteyeceğim. Böylece ihtiyaç sahiplerine de ulaşarak tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamış olacağım” dedi.

Annesi Özlem Darboğaz ve babası Ahmet Darboğaz ile yaşayan ve tekerlekli sandalyesini teslim alan Egemen Darboğaz “Okula çok daha rahat gideceğim ve okulda da arkadaşlarım gibi her yere gidebilme özgürlüğüm olacak” dedi. Mutluluğu gözlerinden okunan Egemen Darboğaz objektiflere Vatan Şaşmaz ve vakıf üyeleri ile mutluluk pozu verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13