UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'DONDURMAM GAYMAK' FİLMİNİN BAŞROL OYUNCUSU TURAN ÖZDEMİR ANJİYO OLDU!..

'DONDURMAM GAYMAK' FİLMİNİN BAŞROL OYUNCUSU TURAN ÖZDEMİR ANJİYO OLDU!..

'DONDURMAM GAYMAK' FİLMİNİN BAŞROL OYUNCUSU TURAN ÖZDEMİR ANJİYO OLDU!..

’Dondurmam Gaymak’ filminin başrol oyuncusu Turan Özdemir, İzmir’de anjiyo oldu. Dostlarının hastanede yalnız bırakmadığı ünlü oyuncu, aynı gün taburcu edildi.

Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden Turan Özdemir, bir süredir yaşadığı bacak ağrısı nedeniyle anjiyo oldu. Sağlık durumu iyi olan ve aynı gün taburcu edilen tiyatrocuyu dostları hastanede yalnız bırakmadı. Özdemir’in bacağındaki ağrının sebebini öğrenmek için el bileğinden girerek Radial arter yoluyla anjiyo yaptıklarını kaydeden İzmir Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. İstemihan Tengiz, “Bacak damarlarının yanı sıra kalp damarlarını kontrol ettik ve gerekli müdahaleyi yaptık. Kendisi kısa sürede eski sağlığına kavuşarak sahneye dönecek. Radial arter girişimleri hasta için oldukça konforlu bir uygulama. Aynı seansta bacak ve kalp damarlarını kontrol edilebiliyoruz. İşlem sonrası kum torbası ve kapama cihazı gibi kanamayı durdurmaya yönelik ek cihaz veya yönteme gerek kalmıyor. İşlemin ardından kanama kontrolü için sadece bandaj ile hafif bası uygulaması yeterli oluyor. Radial arterin etrafında sinir veya başka bir damar yer almadığı için komplikasyon oranları oldukça düşük. Bu yöntemle hasta konforlu şekilde operasyon geçiriyor ve operasyondan birkaç saat sonra taburcu ediliyor” dedi.

“HİÇ AĞRI HİSSETMEDİM”

Sohbet ederek anjiyo olduğunu anlatan tiyatro sanatçısı Turan Özdemir ise hiç ağrı hissetmediğini belirterek "Ayrıca sağlık kalitemin yükselmesi için hepimizin düşmanı olan sigarayı bıraktım. Son filmim Mavi Bisiklet ile ay sonunda Berlin Film Festivalinde Türkiye’yi temsil edeceğiz. Sağlığıma kavuşmanın ardından ikinci bir mutluluğu da kazanacağımız ödülle yaşayacağım” diye konuştu.

İHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdondurmam gaymak  turan özdemir  anjiyo