UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, ALİ EYÜBOĞLU, SİNA KOLOĞLU, MESUT YAR VE ŞİRİN SEVER BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, ALİ EYÜBOĞLU, SİNA KOLOĞLU, MESUT YAR VE ŞİRİN SEVER BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, ALİ EYÜBOĞLU, SİNA KOLOĞLU, MESUT YAR VE ŞİRİN SEVER BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Yüksel Aytuğ – Günaydın

PETEKKAYA'NIN MADALYASI

Paramparça'da Erkan Petekkaya'nın morgda Nurgül Yeşilçay'a veda ettiği sahneyi izlediniz mi? Eğer kaçırdıysanız, internetten bulup mutlaka seyredin. Seyredin ki bir aktörün sadece bir sahne ile ne kadar büyüyebileceğine tanık olun. Erkan belli ki, o sahneye bedenini ve ruhunu çok iyi hazırlamıştı. Onu motive eden neydi bilmiyorum. Atlattığı ciddi hastalığı mı, yoksa Nurgül ile aralarında geçtiği iddia edilen tatsız diyaloglar mı?
Erkan, belki de Paramparça'nın izlenmesini sağlayan gerçek faktörün kendi oyunculuğu olduğunu kanıtlamak adına ekstra motive olmuştu. Sebebi her ne olursa olsun, o sahne şimdiden televizyon klasikleri arasına girdi ve Erkan'ın göğsüne madalya olarak takıldı. 

Ali Eyüboğlu - Milliyet Cadde
EVLİLİK PROGRAMLARI ÇIĞIRINDAN ÇIKMIŞ!

Evlilik programlarını eleştirenler arasına Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Prof. Dr. İlhan Yerlikaya da katıldı: 
“Özellikle evlilik programları çığırından çıktı. Buralarda çok kötü şeyler oluyor. Ağzımıza alamayacağımız şeyler söyleniyor. Evlilik programlarındaki o sözlerin bazılarını burada ben söylesem ve bunlar televizyonda yayınlansa RTÜK olarak o kanala kapatma cezası vermemiz gerekir.” 
RTÜK,
izleyicilerin TV’lerden yana şikâyetlerini bildirdiği bir makam. Bu amaçla telefon hattı bile var. Yıllardır Alo RTÜK’e (444 1 178) şikâyet yağdırıyor insanlar. 
Niye? 
RTÜK, gereğini yapsın diye.
Evlilik programları yeni mi? Hayır. Yıllardır var ve sayıları azalmıyor, artıyor.  Reytingler ortada. Ben sevmesem de Türk halkı, Esra Erol, Zuhal Topal, Seda Akgül, Seda Sayan - Uğur Arslan, Songül Karlı ve Hülya Bozkaya’nın sunduğu evlilik programlarına bayılıyor. 
RTÜK Başkanı dert yanacağına, bu programlardan kuralları ihlal edenlerin ceza alması, mevcut kanunlar onları zapturapt altına almaya yetmiyorsa yenisinin çıkarılması için çaba harcasın. 

Sina Koloğlu - Milliyet Cadde
KİLO İLE İLETİŞİM FAKÜLTESİ

FOX Ana Haber’de vardı her dört üniversite mezunundan biri işsiz... 774 bin işsiz üniversiteli... Başını iletişim mezunları çekiyor. Tam 44 iletişim fakültesi varmış. Yazılı basın bitik, özel televizyon kanallarında parayı veren kanal sayısı az, kimi de açılıyor kapanıyor. Kim dedi size 44 tane iletişim fakültesi açın diye? Ailesi, çocuğunun “Bir yeri kazansın diploması olsun” diye düşünülen eğitim sisteminin sonu budur. Daha da beter olacaktır. 193 üniversite, emme basma tulumba gibi habire öğrenci basıyor. Ne kadar çok üniversite, o kadar kalitesiz mezun. Attım kafadan, bu ülkede 70 üniversite olup mesela 190 meslek yüksekokulu olsaydı durum farklı olurdu. Üniversite, eşittir tüketim demektir bizde.

Mesut Yar – Posta
SAĞ AYAĞI SOL AYAKTAN TEDAVİ ETMEK!

Yeter (ATV) dizisinde sağ ayağı incinmiş hastasını sol ayağından muayene ederek, tıp tarihinde yeni bir çığır açan Doktor Yekta'nın mucizesi sadece benim gözüme takılmış olamaz değil mi? Sahi tıpta solu sağdan, sağı da soldan tedavi etmek diye bir gerçeklik var mı yoksa durum sadece bir devamlılık hatası mı?

Şirin Sever – Posta
SEVİYORUM LAN!

'Gecenin Kraliçesi' fragmanına denk geldim. Uğur Polat birileriyle konuşuyor. Diyalog şöyle:
"Seviyorlar mı birbirlerini?"
"Seviyorlar..."
"Sevemezler laaan!.. Ben seviyorum laaan."
Dedim ki; herhalde eski bir Türk filmi izliyorum!
Kadir İnanır ya da Cüneyt Arkın'lı eski filmleri izleyip gülüyoruz ya böyle sahnelere...
Değişen bir şey yok ki!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları