UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İRAN’IN EN BÜYÜK KANALI, ÜNLÜ TÜRK OYUNCULARI AYNI FİLMDE BULUŞTURDU!..

İRAN’IN EN BÜYÜK KANALI, ÜNLÜ TÜRK OYUNCULARI AYNI FİLMDE BULUŞTURDU!..

İRAN’IN EN BÜYÜK KANALI, ÜNLÜ TÜRK OYUNCULARI AYNI FİLMDE BULUŞTURDU!..

Televizyon izleyicilerinin diziler sayesinde tanıyıp sevdiği, son dönemin önemli oyuncuları "Kalbimdeki Yabancı" adlı Türk-İran ortak yapımı dizisinde buluştu. Türk ve İran’da oldukça sevilen başta Tolga Karel olmak üzere Reha Beyoğlu, Tuğçe Sarıkaya ve Serkan Şengül dizide ana karakterler olarak yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Kamil Çetin oturmaktadır.

Oyuncu Tolga Karel, iki ülkeden yapımcılar olması dolayısıyla dizinin çok büyük bir adım olduğunu belirterek, "Çok heyecanlıyım. Kanal 300 milyon gibi bir kitleye hitap ediyor. Benim adıma çok heyecan verici. Biliyorsunuz benim daha önce oynadığım "Yaprak Dökümü" dizisi İran'da çok izlendi ve tutuldu. Tüm İran halkı beni "Yaprak Dökümü" ile tanıdı ve sevdi. Şimdi ise İran halkıyla Kalbimdeki Yabancı dizisiyle buluşacağız" dedi.

Tolga Karel Yıllar sonra İran'a ambargonun kalkmasından bir sanatçı olarak çok mutluyum. Yeni dünya İran'ın sanat ve kültür anlamında neler yapabileceğini görecek. Bunun da öncüsü Gem TV olmuştur. Kanalın yöneticilerine de bu konuda teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Antalya'da çekilen dizinin ilk etapta 30 bölüm olacağını aktaran Gem TV Kanal Sahibi, "Komşu ülke olmamız, beraber bu tarz projeler yapmamız hem bizim, hem Türk kültürü adına gerçekten çok büyük bir adım dedi.

Gem TV'nin sahibi Saeed Karimian da Türk dizilerinin İran'da çok sevildiğine işaret ederek, "Özellikle Tolga Karel İran'da çok sevilen bir sanatçı. İnşallah bu dizilerin devamı gelecek" diye konuştu.

Dizinin yapımcısı Naturel Film’in Sahibi Dağhan Baran ve idari yapımcı Ali Çatal, ilk defa Türk ve İran ortak yapımı bir proje yaptıklarını anlatırken, "Çok güzel bir dizi olacak. Her İki Ülke içinde güzel ve hayırlı olmasını temenni ediyoruz dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtolga karel  kalbimdeki yabancı  gem tv