UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜZEL İSİM YENİ ŞARKISINDA NICOLE SCHERZINGER'IN KULLANDIĞI KOSTÜMÜ GİYDİ!..

GÜZEL İSİM YENİ ŞARKISINDA NICOLE SCHERZINGER'IN KULLANDIĞI KOSTÜMÜ GİYDİ!..

GÜZEL İSİM YENİ ŞARKISINDA NICOLE SCHERZINGER'IN KULLANDIĞI KOSTÜMÜ GİYDİ!..

Türk Pop Müziğine farklı bir renk katmaya hazırlanan Dilek, 'Bana Ne Kısmetler Var'  şarkısını Doğan Music Company (DMC) etiketiyle çıkararak profesyonel müzik dünyasına adım attı. Sözü ve müziği kendisine ait olan ' Bana Ne Kısmetler Var ' şarkısının aranjesini Berksan'ın kardeşi Turaç Berkay Özer yaptı. "Bana Ne Kısmetler Var ‘’ şarkısının  Chillout ve Club versiyonları  Dj Emre Serin ve Dj Serkan Demirel tarafından hazırlandı.

Birbirinden farklı ve dikkat çekici konseptlerden oluşan , Güneş Kazdal'ın fotoğrafladığı çekimde dünya çapındaki ünlü markaların kostümlerini giyen Dilek, dünya pop starı Nicole Scherzinger' ın kullandığı bir kostümünü kullandı.

Gökhan Palas'ın video klibini çektiği "Bana Ne Kısmetler Var" da Türkiye'de sayılı kişide bulunan Mclaren altın sarısı spor araba kullanıldı. Bilim kurgu sahnelerinin kullanıldığı klipte, birçok erkek talibin içinden kısmetini arayan Dilek, görsel yönü zengin sahnelerdeki performansı ile göz doldurdu.

DİLEK’İN “BANA NE KISMETLER VAR” ŞARKISINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Biyografi;

Dilek , Balkan göçmeni bir ailenin çocuğu olarak Kırklareli' de doğdu. Müziğe yeteneği ve soprano sesi, çocuk yaşlarındayken ailesi ve öğretmenleri tarafından keşfedildi ve müziğe erken yaşlarda başladı.İlk şarkısını ve bestesini 13 yaşındayken yaptı. İlköğretim yıllarında çocuk korolarında şarkılar söyledi. Lise yıllarında ise ses ve müzik yarışmalarına katıldı. Konservatuar eğitimi almayı planlıyorken, İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon Bölümünde okumaya başladı.

Radyo ve Televizyon Bölümünü Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nde okudu. Üniversite eğitim süresince Kıbrıs'ta televizyon ve radyo programları denemeleri yaptı. Üniversitenin son yılındayken ' Kıbrıs Yıldızı ' ses yarışmasına girdi ve Türk adaylar arasında öne çıkan isimlerden oldu.Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul' a geldi ve içinde ukde kalan müzik eğitimine başladı.İstanbul Müzik Akademisi'nde şan eğitimi aldı ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikoloji Bölümünde yüksek lisansına devam etti. Bir yandan da sahne ve albüm çalışmaları yapmaya başladı.

Yazarlığı, güftekarlığı ve bestekarlığı olan Dilek, 2014 yılının Kasım ayında ' Zayıf Bedenlere Yüktür Aşk ' adındaki şiir deneme kitabını çıkardı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDİLEK  BANA NE KISMETLER VAR