UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! CENGİZ SEMERCİOĞLU, ONUR BAŞTÜRK, MEVLÜT TEZEL VE RAHŞAN GÜLŞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! CENGİZ SEMERCİOĞLU, ONUR BAŞTÜRK, MEVLÜT TEZEL VE RAHŞAN GÜLŞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! CENGİZ SEMERCİOĞLU, ONUR BAŞTÜRK, MEVLÜT TEZEL VE RAHŞAN GÜLŞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Cengiz Semercioğlu – Kelebek

BEN BU ÇİFTİ ÇOK SEVDİM

Ben şu hayatta kalbi iyi olan insanın işinin de rast gideceğine inanırım... Eninde sonunda... Etiler Harvard Cafe’de yaptığımız röportajımız sırasında Burcu’nun annesi ve anneannesi de oradaydı... Röportajın sonuna doğru benim kızım geldi... Uzun uzun sohbet ettik ve kalpleri iyi olan bu iki genç oyuncuyu çok sevdim ben... Eminim yarın akşam başlayacak yeni dizileri Hayat Şarkısı’nda da işleri rast gidecektir... Bakın bu güzel çiftle ilgili birkaç bilmediğiniz not daha:

* İkisi de seyahati seviyor Birkan Avrupa’cı, Burcu Uzakdoğu’cu...

* Burcu’nun abisi evlenmiş ve Danimarka’ya yerleşmiş. Oyuncu olması konusunda en büyük desteği de abisi vermiş.

* İkisi de çok çocuklu kalabalık bir aileye sahip olmak istiyor.

* Burcu hiç alışveriş meraklısı biri değil, kendi küçük dünyasında yaşıyor.

* Burcu bu yaz reklamcı Emre Yetkin’le evleniyor. Düğüne harcayacağımız parayla 3 ay tatile mi gitsek diye düşünmüşler hatta. Ama vazgeçmişler...

* Birkan, bir süredir Berrak Tüzünataç’la birlikte. Bu konuyu konuşmayı sevmiyor, “İlişkimizde her şey gayet yolunda gidiyor” demekle yetindi.

Yarın akşam reytinginiz bol, yolunuz açık olsun arkadaşlar...

Onur Baştürk – Kelebek
KENDİ KENDİNİN KARİKATÜRÜ BİR MORGÜL

Aslında popüler kültür figürleri son dönemde öyle renksiz ve vasat ki, Yılmaz Morgül gibilerine ihtiyacımız var.

Morgül de bu açığın farkında olacak ki, kendini her geçen gün daha çok karikatürleştirmekten bizzat zevk alıyor gibi.

En son Hakan Gence’ye verdiği röportajda mesela, “Varolmanın dayanılmaz Morgül’üyüm” diyerek hayatını yazabilecek kişinin Milan Kundera olduğunu yumurtlamış.

Peşinden şunu zihinlere tohumlayarak:

“İki bilim adamı, dört doktor beynine sahibim.”

Morgül elbette Survivor’ın en çok merak edilen karakterlerinden biri olacak.

Çünkü birbirine benzer onca Survivor karakteri arasında ekilmiş saçları, dolgun dudakları, vaziyete uygun söylediği tekerlemenin ardından attığı sinir bozucu kahkahasıyla gerçekten de aykırı bir siyah gül Morgül.

Devri daha yeni başlıyor yani.

Umarım reyting canavarına fazlasıyla teslim olup kendini hırpalamaz.

Çünkü reyting bu, iki bilim adamı dört doktor beyni filan dinlemeyebilir, adamı yoldan çıkarabilir... 

Mevlüt Tezel- Günaydın

GÖKHAN TÖRE İLE ESRA'NIN SUÇU NE?..

'Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre; TRT 1'deki 'Diriliş' dizisinde 'Halime Sultan'ı oynayan Esra Bilgiç ile aşk yaşamaya başladı. Çiftin ilişkisi basında yer alınca; Töre kulübünden, Bilgiç ise yapımcısından uyarı aldı. Hatta Bilgiç'in dizideki rolü azaltıldı. Bunun üzerine iki sevgili birlikte görünmeme kararı aldı.' Bu haber Posta gazetesinin birinci sayfasında yer aldı. Eğer bu haber doğruysa; iki yetişkin insanın birbirini sevmesi, aşk yaşaması uyarı almayı gerektirir mi?

Uyarının gerekçesi ne? Kariyer sahibi iki insan birbirini severse işlerini daha mı kötü yaparlar? Bilgiç'in Töre ile aşk yaşıyor diye neden rolü azaltılıyor? Ve Töre ile Bilgiç ilişkileri basına yansıdı diye neden birlikte görünmeme kararı alıyor?

Sevgili olmak suç mu? 

Rahşan Gülşan - Sözcü

OKAN BAYÜLGEN'İ TECRÜBESİ DEĞİL ZEKASI KORUDU!

Belli ki Türk izleyicisi için Pandora’nın kutusu açıldı.

Önceki akşam Star Tv’de Okan Bayülgen, ülkemizin televizyon tarihinde yaşanan en tuhaf protestolardan birini tecrübe etmek durumunda kaldı.

AKP’yi protesto etmek istediğini söyleyen bir kadın izleyici canlı yayında üzerindeki kazağı çıkardı. İzleyicinin, ‘Femen’ yani soyunarak protesto yapan ve dünyanın birçok ülkesinde görünen gruba üye olup olmadığı anlaşılamadı.

Ama dedim ya, canlı yayında protesto yapabileceğini keşfeden Türk genci belli ki artık rahat durmayacak. Bu durum aynı zamanda canlı yayınlanan, seyircili eğlence programlarının sonu anlamına da geliyor.

Açıkçası Okan Bayülgen’in televizyon programını bu sezon hiç izlemedim. Okan gibi bir zekanın aynı şeyi yapıp durmasını seyretmek hiç heyecan verici gelmiyor. Olay sonrası internetten izledim olan biteni.

Okan, çok büyütülebilecek ve hem kendisinin hem de kanalın başına ciddi anlamda dert olabilecek bir olayı soğukkanlılıkla savuşturmayı başardı. Sosyal medyadaki genel kanı, Okan’ın tecrübesi sayesinde bu gollük pozisyonu kurtardığı yönünde ama ben öyle düşünmüyorum.

Okan Bayülgen’i zekası ve kültürel birikimi kurtardı.

Olay sırasında soğukkanlılığını yitirmemesi, sonrasında yaptığı (hafif bezdirici) konuşmada da olayı körükleyecek hareketlerden kaçınıp, hem izleyicinin hem de protestocunun gazını almayı başardı. Gerçi protestocu da dünyanın en acemi protestocularından biriydi sanırım. Neticede yine tatsız bir an yaşadık televizyon ekranlarında. Toplumdaki tehlikeli kutuplaşmanın geldiği boyut gerçekten de endişe verici. Okan iyi toparladı filan diyorum ama RTÜK kanalın da Okan’ın da canını yakacaktır. Beyaz’ın terör örgütü propagandası gibi absürd bir suçlamayla karşı karşıya kaldığı ülkede her şey olur. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları