UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

8 ŞUBAT 2016 SAAT:14:39'DA YENI AY KOVA BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK! ASTROLOJİNİN ‘MESSI’Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN AÇIKLADI!..

8 ŞUBAT 2016 SAAT:14:39'DA YENI AY KOVA BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK! ASTROLOJİNİN ‘MESSI’Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN AÇIKLADI!..

8 ŞUBAT 2016 SAAT:14:39'DA YENI AY KOVA BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK! ASTROLOJİNİN ‘MESSI’Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN AÇIKLADI!..

KOÇ: 8 Şubat 2016 Saat:14:39 Yeni Ay  Kova burcunda gerçekleşecek Yeni ay enerjisi ile var olan ilişkinizi derin bir analizden geçirebilir yüreğinizden gelen sesi can kulağı ile dinleyerek yola tek başına devam etme kararı alabilirsiniz. Öfkeyi sevgiyle yenen yüreğiniz size doğru kararlar almanız için rehberlik edecektir. İlişkilerinde sorun olmayan Koç’lar sizler de ilişkinizde başladığı ilk andan bugüne kadar olan zamanı gözden geçirecek birbirinizi anlamakta zorlandığınız konularda çözümler üreterek bugüne fark edemediğiniz pek çok şeyi fark ederek ilişkinizi iyileştirip çok daha keyifli bir hale getirebileceksiniz.

 

BOĞA: 8 Şubat 2016 Saat:14:39 Yeni Ay  Kova burcunda gerçekleşecek. Yeni Ay enerjisi ile iş hayatınızda size engelleyen zararı dokunan arka planda kalan kişiler ve yaptıkları ortaya dökülecek adeta. Dostu düşmanı tanıyacak ve hiç kimsenin yaptığının yanına kar kalmadığına şahitlik edeceksiniz. Yine  bu sure içinde sorunlu bir ilişkinin içinde yer alan Boğa’lar eş yada sevgilinizle heyecanı tutkuyu yoğun olarak yaşayacak ve ilişkinizi daha güçlü bir şekilde karşılıklı sahipleneceksiniz. Bu şaşkınlık gerçekleri görerek bitmesi gerekeni bitirip kendi doğrularınıza kavuşmanızı sağlayacak. Aşk hayatınızda ise huzurunuzu bozmak isteyen kişiler bir bir ortaya çıkacak ve sizing tepkiniz bu insanlara daha once olmadığı kadar sert ve etkili olacak.

 

İKİZLER: 8 Şubat 2016 Saat:14:39 Yeni Ay  Kova burcunda gerçekleşecek. Yeni ay enerjisi iş ve özel yaşamınızda düşüncelerinizi netleştirecek ve sizler ağırlıklarınızdan sizi yoran enerjilerden uzaklaşabileceksiniz. Özellikle evli ve uzun süredir beraberliği devam eden İkizler Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinize olan kırgınlığınızı aşmak için gereken gücü kendinizde bulamayabilir iç dünyanıza yönelerek yaşadıklarınızı ve yaşattıklarınızı adil bir değerlendirmeye alabilirsiniz netleşen düşünceleriniz size doğruyu gösterecektir.

 

YENGEÇ: 8 Şubat 2016 Saat:14:39 Yeni Ay  Kova burcunda gerçekleşecek iş ve eğitim  hayatınızda başarılı bir dönem karşılayacak sizleri. Zam terfi yada yeni bir pozisyon söz konusu olabilir. Cesaretli davranın ve gelen şansı akıllıca değerlendirin. Yeni Ay enerjisi ile kendinize olan güveninizi arttıracak. Bu enerjiyi daha güçlü bir hale getirebilmek için meditasyon yapabilir ruhsal çalışmalarda yer alarak kendizi çok daha iyi hissedecek aktivitelerde yer alabilirsiniz.

 

ASLAN: 8 Şubat 2016 Saat:14:39 Yeni Ay  karşıt burcunuz Kovaburcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ise özellikle evli Aslanlar için dikkat çekici etkilerle dolu yeni ayı takip eden 3 gün boyunca eşinize  öfke ile söyleyeceğiniz sözlerin yıkıcı etkileri ile karşı karşıya kalabilir bitmez dediğiniz ilişkinizi derinden sarsabilirsiniz. Daima siz haklı olamaz ya da her şeyi herkesten çok siz bilemezsiniz. Bu sure içinde duygu ve öfkenizi kontrol etmek oldukça güçtür sizlere tavsiyem kendinize ruhunuzun derinliklerine karanlık ve aydınlık yönlerinize yönelin ve değerlendirmelerde bulunun. Her insanın bir iyi bir kötü tarafı vardır. Şimdi size düşen hangi yönünüzü güçlendireceğinizi seçmek olacaktır.

 

BAŞAK: 8 Şubat 2016 Saat:14:39 Yeni Ay  Kova burcunda gerçekleşecek. Yeni Ay enerjisi iş ve eğitim hayatınızla ilgili konularda etkili olabilir. Öğrenci Başak’lar konsastrasyon sorunu dikkat dağınıklığı sizleri zorlayabilir ve doğruluğundan emin olduğunuz şeyleri ifade etmekte yazmakta zorlanabilirsiniz. Sizlere tavsiyem kendinize zaman ayırın sevdiğiniz bir hobinizle ilgilenin ve zihninizi dinlendirin. İş hayatınızda da finansal anlamda kazançlı çıkacağınız iş birlikleri söz konusu olabilir DİKKATLİ olmanız ayrıntılara önem vermeniz ve tecrübe sahibi olduğunuz konularda olmak kaydı ile. Aksi halde bilmediğiniz bir iş anlık kararlar kar zarar hesabı değerlendirilmeden yapılan girişimler maddi kayıpları ve hukuksal sorunları beraberinde getirebilir. 

 

TERAZİ: 8 Şubat 2016 Saat:14:39 Yeni Ay  Kova burcunda gerçekleşecek. Yeni Ay Finansal konular iş hayatınız ve Para sağlıkla ilgili konularda etkili olacak. Uzun zamandır kronikleşmiş bir sağlık sorununuz varsa daha büyük bir problem yaşamadan doktora görünmeli ve daha ciddi sorunlar çıkmasının önüne geçmelisiniz.  Finansal konularda ise şans sizden yana beklenmedik ek gelirler söz konusu olabilir. Görev kapasitenizin artması ile zam terfi yeni bir pozisyona kavuşabilirsiniz. Bu ay birikimlerinizi akıllıca değerlendirin uç noktalarda harcamalarda bulunmadan size sürekli kazanç getirecek yatırımlara yönelin. İş ve eğitim hayatınızla ilgili ne kadar çok iletişimde olursanız o kadar kazançlı çıkacaksınız. Bu sure içinde aile bağlarınız da oldukça kuvvetlenecek bu etki aile  büyüklerinden birinin rahatsızlanması  vesilesi ile olabilir. Birlik ve beraberliğin önemini daha iyi kavrayacaksınız. Aile bireylerinden önemli destekler görecek ve güçleneceksiniz.

 

AKREP: 8 Şubat 2016 Saat:14:39 Yeni Ay  Kova Burcunda gerçekleşecek. Yeni ay enerjisi kendinizi daha güçlü ve akılcı hissetmenizi sağlayacak. Zorluklardan şikayet etmeyi bir tarafa bırakacak aşılabilir olduğunun bilinci ile savaşçı yönünüzü ortaya koyarak başarılı olacağınız girişimlerde bulunacaksınız. Aşk ve iş hayatınız yeniden yapılanıyor ve bu kez MİMARI sizsiniz. İş arıyorsanız başvurularda bulunabilir devam eden bir işe sahipseniz zam terfi beklentilerinizi bu sure içinde gündeme getirebilirsiniz.

 

YAY: 8 Şubat 2016 Saat:14:39 Yeni Ay  Kova burcunda gerçekleşecek. Bu enerji bilinmeyene karşı merakınızı uyandırabilir ve bu anlamda bilgisinin doğruluğuna güvendiğiniz insanlardan değerli bilgiler alabilir ruhsal gelişiminiz ve iyileşmenizle ilgili yaşamınızda köklü bir değişimin başlangıç startını verebilirsiniz. Unutmayın RUH ne kadar sağlıklı ve dinginse zihin o kadar verimlidir. Yeni Ay enerjisi ile sosyal yaşamınızda ki gelişmeler sizler için oldukça etkili olacak. Aşk hayatınızda süpriz gelişmeler yaşayabilir evliliğe ilk adımı atabilirsiniz.

 

OĞLAK: 8 Şubat 2016 Saat:14:39 Yeni Ay  Kova burcunda gerçekleşecek bu enerji ile sevdiğiniz insanında destek ve öneri ile alışkanlıklarınızdan uzaklaşabilir ruhunuzu kendinizi yenileyecek  deşarj olacak kişisel gelişime yönelik aktivitelerde yer alabilir uzun zamandır hırpalanmış psikolojinizi düzelterek yeni ve güçlü başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz. Göreceksiniz ki siz şartları zorladıkça bir çok kapı size açılacak Uzun zamandır birliktelikleri devam eden Oğlak’lar Aşk hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilir yarım kalan bir aşk hikayesini mutlu sonla tamamlayabilirsiniz. Sağlık sorunları olan Oğlaklar ruhsal ve bedensel enerjinizin yükselmesi ile kaygı ve korkularınızdan kurtulacaksınız.

 

KOVA: 8 Şubat 2016 Saat:14:39 Yeni Ay  burcunuzda gerçekleşecek Bu enerji ile geçmişe dayalı sorunları uzlaşmacı bir tavırla çözüme kavuşturabilir İş hayatınızda yükselen farkındalığınız ve ne yönde ilerleyeceğinizi belirleyebilmiş olmanın gücü ile kendiniz adına neyin doğru neyin daha iyi olduğunu ayırt edecek iş hayatınızda kazancınızı arttıracak gelişmelerle karşılaşabileceksiniz. Ruhsal özgürlüğünüzü ele alacağınız bir aydasınız. Bu dönemde geçmişten bugüne yaşadığınız her şeyin değerlendirmesini yapacak rahatsızlık duyduğunuz her türlü davranışınızı ilişkinizi kararlı bir tavır içinde değiştireceksiniz. Yepyeni bir dönem sizleri bekliyor. Yeni bir ilişkiye başlayabilir aşkın coşkusunu size yaşatacak o özel insanla yaşamınızı birleştirebilirsiniz.

 

BALIK: 8 Şubat 2016 Saat:14:39 Yeni Ay  Kova enerjisi ile özel yaşamında sorunlar yaşayan kısa sure once ilişkisi sonlanan ve bunun ağırlığını yaşayanlarınız geri dönüşler söz konusu olabilir. İşte bu noktada yine Erenlerin bu eşsiz sözü gelsin aklınıza ‘’ Aşka uçarsan kanatların yanar ." Sadi Şirazi Aşka uçmazsan kanatların neye yarar ?" Mevlana Aşka varınca kanadı kim arar ? " Yunus Emre’’ Kararınızı bu doğrultuda değerlendirdikten sonra vermeniz olası bir pişmanlık ya da keşkelerin önüne geçecektir. İş hayatınızda ise belirsizlikler netleşiyor uzun zamandır verilen sözlerin yerine getirilmemesinden dolayı finansal konularda zorlandınız. Şimdi hepsi ardınızda kalıyor ve iş hayatınızda köklü değişimler yeni  kazançları beraberinde getiriyor. İş değişikliğine gidebilir ek bir işe başlayabilirsiniz.  Son derece yoğun ve tempolu bu süreci akıllıca değerlendirmeli kendinizi geri planda tutmamalısınız. İş çevreniz genişlerken sizde daha tanınır olacaksınız ve maddi olarak kazancınızı istikrarlı bir şekilde arttıracağınız imkanlarla karşılaşacaksınız.

 

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun.

Dr.Astrolog Şenay YANGEL

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERastroloji  burç  şenay yangel