UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EYÜP'TE ÇİFTE İNFAZIN SIRRI ÇÖZÜLDÜ! ŞÜPHELİ 5 SAAT SONRA YAKALANDI!..

EYÜP'TE ÇİFTE İNFAZIN SIRRI ÇÖZÜLDÜ! ŞÜPHELİ 5 SAAT SONRA YAKALANDI!..

EYÜP'TE ÇİFTE İNFAZIN SIRRI ÇÖZÜLDÜ! ŞÜPHELİ 5 SAAT SONRA YAKALANDI!..

İstanbul Eyüp'te cesetleri bulunan Emre Tanrıverdi ve Hakan Akmut cinayeti ile ilgili bir kişi gözaltına alındı.

İstanbul’da otomobilde infaz edilen ve cesetleri yola atılan, Emre Tanrıverdi ve Hakan Akmut’un alacak verecek sebeyle öldürüldüğü öne sürüldü. Yaşanan çifte cinayetin şüphelisi, saldırıdan 5 saat sonra yakalandı.

ifte cinayet, Eyüp, Silahdarağa Mahallesi Karadeniz Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, dün saat 22.00 sıralarında, Renault marka bir otomobil, cadde üzerindeki bir marketin önünde durdu. Silah sesi duyulan otomobilden bir kişi aşağı atıldı. Otomobil sürücüsü gaza basarak yola devam ederken, başından vurulan yaralı, çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı olduğu belirlenen Hakan Akmut, yolda yaşamını yitirdi. Olay yerinden hızla uzaklaşan otomobil İslambey Caddesi üzerinde kaza yaptı. Araçtaki saldırgan olay yerinden kaçarken, polise bilgi verildi. Adrese sevk edilen ekipler, otomobil yakınlarında başından vurulan bir kişinin cesediyle karşılaştı. Öldürülen kişinin, Hakat Akmut’un teyzesinin oğlu Emre Tanrıverdi olduğu belirlendi.

ŞÜPHELİ YAKALANDI

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı. Cinayet Masası dedektifleri, akraba olan 2 kişinin öldürülmesiyle ilgili bir şüpheliyi belirledi. Saldırganın Ersin B. olduğu tespit edildi. Şüpheli, saldırdan 5 saat sonra gözaltına alındı.

Sözcü, DHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREYÜP  İNFAZ  SIR. ÇÖZÜLDÜ