UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. CENGİZ SEMERCİOĞLU, ŞİRİN SEVER, ONUR BAŞTÜRK, MESUT YAR VE YÜKSEL AYTUĞ BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. CENGİZ SEMERCİOĞLU, ŞİRİN SEVER, ONUR BAŞTÜRK, MESUT YAR VE YÜKSEL AYTUĞ BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. CENGİZ SEMERCİOĞLU, ŞİRİN SEVER, ONUR BAŞTÜRK, MESUT YAR VE YÜKSEL AYTUĞ BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Cengiz Semercioğlu – Hürriyet

Güzel şeyler

Anlaşıldı biz bu trollerle birlikte yaşamaya alışacağız artık...

Güzel bir çözüm...

Trolü görmezden gel...

Siyasetten magazine, iş dünyasından spora kadar her alanda örgütlü ya da örgütsüz troller var atık sosyal medyada...

Can sıkıyorlar... Saldırıyorlar... Bel altından vuruyorlar...

Tam bir kirli savaş yürütüyorlar...

Özellikle ünlüler de bu trollerin açık hedefi halinde.

Sırf bu troller yüzünden pek çok isim Twitter’dan uzaklaştı, sığınacakları liman olarak Instagram’ı buldu...

Hoş orada da aynı saldırı devam ediyor ama fotoğraf paylaşmanın yazı paylaşmaktan daha az riskli olduğu açık...

Bu yüzden Instagram çok daha popüler uzun süredir...

Siyaseten ateş edecekleri bir görüş, sırf keyfini kaçırmak için laf sokacakları bir ünlü, kandırıp tufaya düşürecekleri bir şöhret illa oluyor...

Peki ne yapacağız?

Bu troller yüzünden sosyal medyayı mı bırakacağız...

Hayır tam aksine yazmaya, çizmeye, paylaşmaya devam edeceğiz...

Trollere inat sesimizi çıkarmayı sürdüreceğiz...

Zaten onların istedikleri de o; susturmak, sindirmek, yıldırmak, yok etmek...

Bu yüzden en güzel çözüm:

Kendine gel...

Trolü görmezden gel...

Şirin Sever – Posta

Alo, buyrun efendim ben Zeki Müren!

Sanat dünyasının efsane ismi Zeki Müren’in adını yaşatmak için bir dolu proje hayata geçiriliyor…

Ünlü isimlerin Zeki Müren şarkılarını seslendireceği albümden önce, sanatçının telefon hattı geldi!

Belgesel yönetmeni ve akademisyen Beyza Boyacıoğlu, sanatçının belgeselini hazırlarken ‘Zeki Müren Hattı’ diye bir telefon hattı kurdu. Bu hattı arayarak Zeki Müren’e söylemek istediğiniz ne varsa anlatıyor, istediğiniz şarkıyı seslendiriyor, sesli mesajınızı bırakabiliyorsunuz.

Onur Baştürk – Hürriyet

‘Bekar gibi yaşayan çift’ meselesi

Cuma günkü “Bekarlar buraya!” yazısında demiştim ki: böyle çiftler de var bekar gibi yaşıyorlar, ama çiftler. Farklı görüşler geldi. İki tanesini buraya sığdırdım, buyurunuz…

1.     HAYIR ÖYLESİ MUTLULUK VERMEZ

“Tek” olan okurunuz olarak bu tarz bir birliktelik deneyimim de oldu. İki tarafın da yalnız gittiği tatillerdeki yaşanan güzel anlar, diğeri olmadan tat veriyorsa burada bir sevgi ve aşk bağı olmuyor. Bence özünde mutluluk da vermiyor… (Nafiye)

2.     EVET, İŞİN SIRRI BEKAR GİBİ YAŞAMAK!

Bence evet, evlilikte mutluluğun sırrı biraz bekar gibi yaşamak! Daha doğrusu, bekarken yaşadığın hayatı değiştirmeye çalışmayan biriyle beraber olmak. (Özge)

Mesut Yar – Posta

Tek kazananı olan bir iş mi?

Bir TV yöneticisi dostumla lafladık. “Nur Yerlitaş, TV8’de maaşını ikiye katlayarak döndü ama maalesef reytingler ikiye katlanmayacak” dedi…

Birikimine güvenirim. “İşte Benim Stilim” ciddi bir kan kaybına uğradı ve dün gece final yaptı. Yeni bir model oluşturmadan bu hattan çıkarılacak herhangi bir işin mucize yaratacağına ben de inanmıyorum. Bu işin tek kazananı var, Nur Yerlitaş…

O da içinde bulunacağı yeni format tutar da izlenirse.

Yüksel Aktuğ – Sabah

Bu şehirde potansiyel sapık olmak...

Tacizciler, tecavüzcüler, sapıklar sadece kadınların mı hayatını mahvediyor sanıyorsunuz? Şimdi bir erkek olarak onlar tarafından nasıl mağdur edildiğimi anlatacağım...

Eğer Türkiye'de, hele hele İstanbul'da yaşıyorsanız, hava karardıktan sonra kaldırımda bir kadının arkasından yürüyemezsiniz. Kadının korkacağını düşünüp ya adımlarınızı daha sessiz atmaya gayret eder, ya da karşı kaldırıma geçersiniz. Eğer yeraltı otoparkı gibi nispeten ıssız bir yerdeyseniz ve önünüzde bir kadın yürüyorsa, yandınız. Malum, kadınların en fazla ürktükleri mekanlardır yeraltı otoparkları. Önünüzdeki kadını tedirgin etmemek için ne yapacağınızı şaşırırsınız.

Ben geçenlerde Yıldız Posta Caddesi'ndeki İSPARK'ın kapısında tam 10 dakika vakit geçirdim ki, az önce merdivenlerden aşağı inen kadın kaygılanmasın...

Ya asansörler? Velev ki geç bir saatte, görece sakin bir yapının asansörüne sizden önce tek başına bir kadın bindi. Ya binip bir köşeye sinecek, adeta duvarla bir olacak, düğmelerden başka bir yere bakmamak için olağanüstü gayret göstereceksiniz, ya da asansörü pas geçip merdivenlere yöneleceksiniz.

Metronun geç saatleri... Vagonda tek bir kadın var. Ayağınızı kapıdan içeri atmanızla beraber stres başlıyor. Gidip en uzağa oturuyorsunuz.

Boynunuz ağrıyana kadar sadece dışarı bakıyorsunuz. (Metroda dışarı bakınca ne görecekseniz artık) Ey sapıklar, tecavüzcüler, tacizciler... Sizin yüzünüzden kadınlar, beni 'potansiyel sapık' sanmasınlar diye ben, ben olmaktan çıktım. Eminim, benim gibi hisseden pek çok erkek vardır. Hayatımı zindan etmeye ne hakkınız var? Allah'tan reva mı yahu?

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları