UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

O TAKIMIN TEKNİK DİREKTÖRÜ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ!..

O TAKIMIN TEKNİK DİREKTÖRÜ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ!..

O TAKIMIN TEKNİK DİREKTÖRÜ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ!..

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, görevinden istifa etti.

Medicana Sivasspor’da ligde alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Okan Buruk istifa etti.

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında deplasmanda Osmanlıspor’a 4-0 mağlup olan Medicana Sivasspor’da karşılaşma sonrası Teknik Direktör Okan Buruk, Başkan Mecnun Otyakmaz ile İstanbul’da yaptığı görüşmenin ardından istifasını sundu. Yönetim kurulunun yaptığı değerlendirmenin ardından Buruk’un istifası bugün kabul edildi.

Ligin 10. haftasından sonra Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın istifasının ardından takımın başına geçen ve 104 gün boyunca takımın başında yer alan Buruk sadece 2 karşılaşmadan sahadan galibiyetle ayrıldı.

OKAN BURUK’TAN VEDA MESAJI

Öte yandan Deneyimli çalıştırıcı kulübün resmi internet sitesi üzerinden veda mesajı yayımladı. Buruk yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Süper Lig'in 10. haftasında Bursaspor maçı ile görev almaya başladığım Medicana Sivasspor takımının bulunduğu kötü durumdan kurtulması ve üst sıralara çıkması için tüm konsantrasyonumuzla elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ancak ilerleyen süreçte beklentilerin uzağında kalmamız nedeniyle kan değişikliğinin kulübümüz ve bizler açısından doğru olduğuna inanarak istifa dilekçemi kulüp başkanımız Mecnun Otyakmaz’a sundum ve yönetim kurulumuzun da uygun görmesi ile yollarımı ayırdım. Takımın başına geldiğimiz ilk günden itibaren bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başkanımız Mecnun Otyakmaz ve yönetim kuruluna, futbolcularımıza, kulüp çalışanlarına, camiamıza ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kulübümüze bundan sonraki haftalarda başarılar diliyorum.”

İHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13