UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! “TOP MEKANLAR” LİSTEMİZ YENİLENDİ! HANGİ MEKANLAR NEDEN DİKKAT ÇEKİYOR? VE SON ZAMANLARIN FAVORİ MEKANI HANGİSİ?

FLAŞ! “TOP MEKANLAR” LİSTEMİZ YENİLENDİ! HANGİ MEKANLAR NEDEN DİKKAT ÇEKİYOR? VE SON ZAMANLARIN FAVORİ MEKANI HANGİSİ?

FLAŞ! “TOP MEKANLAR” LİSTEMİZ YENİLENDİ! HANGİ MEKANLAR NEDEN DİKKAT ÇEKİYOR? VE SON ZAMANLARIN FAVORİ MEKANI HANGİSİ?

1- SUNSET

Sunset Grill&Bar, İstanbul Ulus Park'ta eşsiz Boğaz manzarası eşliğinde Akdeniz, Türk ve Japon mutfakların yanı sıraSushi Bar’ın da içinde olduğu 4 farklı mutfaktan doyumsuz lezzetler sunan bir konsept. Sunset, arkadaşlarınızla veya ailenizle yiyebileceğiniz öğle veya akşam yemeklerinin yanı sıra dilediğiniz zaman düzenlenen iş yemekleri için de ideal bir restoran. Sunset, öğle yemeği için Pazartesi-Cumartesi günleri arasında 12:00–15:00 arası ve akşam yemeği için her gün akşam 19:00’dan gece yarısına kadar hizmet veriyor.

2 - COLONIE

Özgür mutfak konseptiyle pizzadan risottoya ve Asya mutfağındanörneklere, birçok seçenek bulabileceğiniz menüsü kadar, gece ortamıyla da konuşulan Colonie, Karaköy cazibesine yeni bir parıltı ekledi. İstanbul’un fine-dining klasiklerinden Topaz’ın yaratıcısı Yücel-Gülin Özalp çiftinin neo-bistro adını verdikleri bir konsept ile kurguladığı Colonie kentsel dönüşüm fikrinin dekorasyonu, menüsü, müziği, kapısındaki bisiklet parkı ve köpeğinizle gelebilme özgürlüğü ile yeme-içme anlamında bir semte nasıl adapte edilebileceğinin en samimi örneği. Çevresiyle uyumlu, enerjisi yüksek bir mekân Colonie.

3 - GREY

İstanbul’un en gözde yeri Topağacı’na yeni bir soluk getirme hedefiyle yola çıkan Grey, muhteşem ambiyansı,dünya mutfağından zengin örnekler sunduğu menüsü ve şık dekorasyonuyla dikkat çekiyor. Sektörün deneyimli isimlerini bir araya getiren mekan, kısa sürede adından da söz ettiriyor. Bahçesinde canlı yeşil bitkilerden oluşturulan duvar mekana adım atar atmaz ilk göze çarpan detaylardan biri. İtalya’dan özel olarak getirilen mermer mozaiklerle yer döşemesinde oluşturulan şeritler mekana ayrı bir hava katmış. Duvarda aynaların etrafını süsleyenpirinç detaylar ve eskitme vintage ahşap aksesuarlarla mekan sıcak bir havaya bürünüyor. Grey bahçesinde yarattığı brasserie atmosferiyle günün her saati farklı bir deneyim sunuyor.  Sabah sunduğu zengin kahvaltının yanı sıra öğle saatlerinde  iş yemekleriniz ve toplantılarınız için ideal bir mekan...

4 - GÜNAY RESTAURANT

Açıldığı ilk günden bu yana sosyalleşmek için referans noktası kabul edilenGünay Restaurant, ruhun derinliklerine temas eden şarkılar eşliğinde, en sevilen dostlarla çevrelenmiş, gurme lezzetlerle donatılmış masalarda ağırlanmanın vazgeçilmez keyfini hediye ediyor konuklarına... Günay Restaurant, İstanbul'da eğlence yaşamında yıkılmayan kalelerden biri olarak yıllardır ayakta duruyor. Günümüzün en iyi şarkıcıları Günay'dasahne alıyor. İstanbul'daki gazino kültürünün muhteşem markası Günay,kaliteden kesinlike ödün vermiyor.

5 - LUCCA

Vazgeçilmeziniz olacak mekanların başında geliyor Lucca. Nedeni ise: iyi, yemek, iyi içecek, iyi atmosferi ve bunların hepsini bir arada bütün gün samimi bir şekilde sunuyor olması. Lucca; yıllardır kendini geliştiren, devamlı daha iyiyi arayan, mönüsünü en iyilerden oluşturmaya çalışan bir yer. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERlucca  grey  nişantaşı  günay restaurant