UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜLBEN ERGEN SOSYAL MEDYA HESABINDAN KENDİSİYLE İLGİLİ DİKKAT ÇEKİCİ SATIRLAR PAYLAŞTI!..

GÜLBEN ERGEN SOSYAL MEDYA HESABINDAN KENDİSİYLE İLGİLİ DİKKAT ÇEKİCİ SATIRLAR PAYLAŞTI!..

GÜLBEN ERGEN SOSYAL MEDYA HESABINDAN KENDİSİYLE İLGİLİ DİKKAT ÇEKİCİ SATIRLAR PAYLAŞTI!..

Gülben Ergen sosyal medya hesabından mesleği ve annelik duygusuyla ilgili satırlar paylaştı. 

Erhan Çelik’le birlikte mutlu bir evlilik sürdüren Gülben Ergen, bir yandan da iş hayatında başarılara imza atıyor. Kitap çıkaran okullar açan Ergen, annelik ve mesleğiyle ilgili sosyal medya hesabından dikkat çekici satırlar paylaştı.

Zor bir mesleğim var benim bir eş için… Tuhaf bir evlat düşkünlüğüm var benim, derecesi aşabilen, hayattan ciddi roller çalabilen bir annelik güdüsü bu. Gazetesi, ekranı, konseri, yok öncesi, yok sonrası, bol yorumlu haberleri ve çoğu abartılı. E, bana göre renkli, mesleğime dışarıdan bakana göre “tuhaf” Bire bin veren bir çenem, bitmek bilmeyen doğrularım var… Hayatın başrolünde “gibi” görünüp, güçlülük elbisesini giye giye, güçlü olmayı alışkanlık haline getirmiş bir insan, fazlasıyla hassas ve kırılgan bir kadınım ben…

KOLAY DEĞİL BİLİRİM

Tüm kalabalıklarımla beni seven eşimin sessizliği, mesafesi, olgunluğu bazen çeneme ceza ama gel bunu bir de bana anlat… Hayatımdan, hayatımızdan ıskaladığım şeyler Allah’tan o kadar hassas ve kutsal ki… Bu fotoğraf gibi. Kendi yetişme çabam yetmezmiş gibi, bir de başka köylere, uzaklara yetebilme ve ille çocuklar öncelikli bir yaşam felsefesine ne güzel bakmış burada… Pek severim bu fotoğrafı ve gülümseyen,farkında,hisseden, akıllı, duyarlı duruşunu. Kolay değil bilirim.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgülben ergen