UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU SARP LEVENDOĞLU KAR KIŞ DİNLEMEDİ!..

ÜNLÜ OYUNCU SARP LEVENDOĞLU KAR KIŞ DİNLEMEDİ!..

ÜNLÜ OYUNCU SARP LEVENDOĞLU KAR KIŞ DİNLEMEDİ!..

Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF’ın yaptığı "Deliormanlı" sinema filmi kar yağışı nedeniyle sete ara verdi ancak filmin başrol oyuncusu Sarp Levendoğlu eski Balkan Şampiyonu hocası Ali Çıtak’la antrenmanlarına devam etti.

Yoğun kar yağışına rağmen dur durak demeden form tutan Sarp Levendoğlu, “Set ara verince boşluğu fırsat bildik ve Ali Hoca’mla antrenmanlarımıza devam ettik. Bir disiplin oluşturduk ve bu disiplini kar bile bozamaz” dedi.

Ayrıca ünlü İngiliz boksör Danny Williams çekilecek film için bugün saat 16.10’da İstanbul’a geliyor.

2004 yılında Mike Tyson’ı 4. Roundda nakavt ederek İngiliz spor severlerin kahramanı olan ve bir anda tüm dünyanın gözünü üstüne çeviren boksör Danny Williams, “Deliormanlı” sinema filminde Sarp Levendoğlu ile ring de karşı karşıya gelecek. Tommy Dixon karakteri ile ilk kez bir sinema filmi için kamera karşısına geçecek olan ünlü boksör yaklaşık on gün Türkiye de kalacak.

Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF’ın yaptığı, senaryosu Ali Tanrıverdi ve aynı zamanda filmin yönetmeni de olan Murat Şeker tarafından kaleme alınan “Deliormanlı” filmi 1 Nisan 2016 da vizyona girecek…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsarp levendoğlu  deliormanlı