UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU İKİ ÇOCUĞUNUN VELAYETİNİ KAYBETTİ!..

ÜNLÜ OYUNCU İKİ ÇOCUĞUNUN VELAYETİNİ KAYBETTİ!..

ÜNLÜ OYUNCU İKİ ÇOCUĞUNUN VELAYETİNİ KAYBETTİ!..

Bir dönem ülkemizde de yayınlanan Hayat Ağacı (Generations) ve Gossip Girl dizileriyle tanınan oyuncu Sam Rutferford, iki çocuğunun velayetini kaybetti.

Rutherford ile Monako'da yaşayan eski eşi Daniel Griesch arasında yıllardır süren velayet savaşını güzel oyuncunun aleyhine sonuçlandı.

Mahkeme, 47 yaşındaki Rutherford'un; Alman asıllı Daniel Giersch ile evliliğinden dünyaya gelen 9 yaşındaki Hermes ve 6 yaşındaki Helena'nın velayetlerini babalarına verdi.

Ayrıca Rutherford, çocuklarını, yaşadığı ABD'ye götürmekten de men edildi. Mahkeme kararına göre oyuncunun Hermes ve Helena ile sadece Fransa ya da Monako'da buluşabilme hakkı var.

Monako'da görülen dava çıkışında Kelly Rutferhord kapıda bekleyen gazeteci ordusuna bu kararla ilgili söyleyecek tek sözü olmadığını belirtti. Rutferhord "Sanırım benim durumumda olan her anne ya da babanın hissedebileceği gibi hissediyorum" dedi.

Kelly Rutherford, Daniel Griesch ile 2006 yılında evlendi. Çiftin evliliği 2010 yılında bitti. Ancak çocuklarının velayet savaşı sürüyordu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKELLY RUTHERFORD  VELAYET