UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL BAYRAMPAŞA'DA PARÇA TESİRLİ BOMBA PATLADI!..

İSTANBUL BAYRAMPAŞA'DA PARÇA TESİRLİ BOMBA PATLADI!..

İSTANBUL BAYRAMPAŞA'DA PARÇA TESİRLİ BOMBA PATLADI!..

Bayrampaşa Metro İstasyonu yakınındaki üst geçitte patlama meydana geldi. İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayrampaşa'daki patlamaya ilişkin, "Kadife Kavşağı'nda bir patlama meydana geldi. Bir vatandaşımız hafif yaralandı. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Bu konuda bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz" açıklamasında bulundu.   

Alınan bilgiye göre, patlamanın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Patlamanın olduğu bölgede polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Bölgeden araç ve yaya geçişine izin verilmiyor. Patlama dolayısıyla bir metro aracının camının kırıldığı ve bu nedenle yolcuların tahliye edildiği öğrenildi. Doğan Haber Ajansı ise patlamada 1 kişinin yaralandığını geçti.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayrampaşa'daki patlamaya ilişkin, "Kadife Kavşağı'nda bir patlama meydana geldi. Bir vatandaşımız hafif yaralandı. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Bu konuda bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz" açıklamasında bulundu.

Bayrampaşa'daki patlamanın ardından metro seferlerinin her iki istikamette durduğu bildiriliyor.

İddialara göre, bomba, Çevik Kuvvet polislerinin geçişi sırasında patlatılmak istendi. 

İBB’DEN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama yapıldı. İBB'den yapılan açıklamada "İstanbul Bayrampaşa metro istasyonunda patlamaya benzer ses nedeniyle seferler durduruldu. Sesin nedeni henüz bilinmiyor" ifadeleri kullanıldı.

Güvenlik Kaynakları: Bayrampaşa'daki patlamaya el yapımı, parça tesirli bomba yol açtı.

AYDINER: 5 YARALI

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner 5 kişinin yaralandığını açıkladı.

İstanbul Valiliği'nden açıklama: İlimiz Bayrampaşa ilçesi Kadife Kavşağı mevkiinde bir patlama meydana gelmiştir. Patlama nedeniyle ilk belirlemelere göre 1 vatandaşımız hafif şekilde yaralanmıştır. Patlamanın sebebi uzmanlarımızca tüm ihtimaller göz önünde tutularak etraflıca incelenmektedir.

YARALININ KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Bayrampaşa'daki patlamada yaralanan bir kişinin hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

 Alınan bilgiye göre, Kadife Kavşağı'ndaki patlamada yaralanan Adnan Yalçın (36), Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralının durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

İŞTE PATLAMA ANI..


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİstanbul  Bayrampaşa