UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAKAN ERATİK’TEN FİLİNTA’YA MUHTEŞEM VEDA!..

HAKAN ERATİK’TEN FİLİNTA’YA MUHTEŞEM VEDA!..

HAKAN ERATİK’TEN FİLİNTA’YA MUHTEŞEM VEDA!..

Hakan Eratik, konuk oyuncu olarak yer aldığı Filinta dizisine veda etti. Dizide İngiliz Ajanı “001/Janti” karakterini canlandıran Hakan Eratik, enteresan karakterler canlandırmayı sevdiğini belirtti.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz sezon 001/Janti” karakteriyle konuk oyuncu olarak yer aldığı, Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisine bu sezon yeniden katılmıştı. Dizide İngiliz Ajanı “001/ Janti” karakterini canlandıran Hakan Eratik’i, Filinta izleyicisi İngiltere Sarayı’na bağlı, servisin en iyisi olan ve çok özel eğitimlerden geçen hırslı bir karakter olarak izledi. Yetenekli bir ajan olarak kendine ait meziyetlerini de üzerine koyarak Filinta Mustafa’yı ve Osmanlı’yı yok etme planlarında olan Hakan Eratik’in canlandırdığı karakter, dizinin yayınlanan son bölümünde izleyenlere veda etti.

Filinta dizisinde konuk oyuncu olarak yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Hakan Eratik, “Enteresan karakterler canlandırmayı seviyorum. Bundan sonra yer alacağım projelerde yine bambaşka bir karakterle izleyicilerle buluşacağım.” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhakan eratik