UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GEÇEN HAFTA İMZA GÜNÜNE GEÇ KALAN GÜLBEN ERGEN BU KEZ BİR SAAT ERKEN GELDİ!..

GEÇEN HAFTA İMZA GÜNÜNE GEÇ KALAN GÜLBEN ERGEN BU KEZ BİR SAAT ERKEN GELDİ!..

GEÇEN HAFTA İMZA GÜNÜNE GEÇ KALAN GÜLBEN ERGEN BU KEZ BİR SAAT ERKEN GELDİ!..

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, Banu Noyan organizasyonuyla düzenlenen imza günlerinin 5.sini Adapazarı'nın gözde alışveriş merkezi Ada AVM'de gerçekleştirdi.

2015'in son imza gününde Adapazarlıların karşısına çıkan Ergen bu kez temkinliydi. Geçtiğimiz hafta Bursa imza gününe hava muhalefeti nedeniyle 1 saat geç kalan Ergen, bu kez tedbiri elden bırakmadı ve 16.00'daki organizasyona 15.00'de geldi.

AVM yönetiminin Adapazarı'nın meşhur ıslak köftesinden ikram ettiği sanatçı, rejimi unutup köfteyi yedi.

Binlerce hayranının sabahın erken saatlerinden itibaren AVM önünde uzun kuyruklar oluşturduğu sanatçı, yoğun kalabalıkla birlikte coştukça coştu.

Saatlerce bekledikten sonra Ergen'i karşısında gören birçok hayranı ise gözyaşlarını tutamayarak hüngür hüngür ağladı.

Yeni albümünün çıkış şarkısı 'Kalbimi Koydum'u binlerce kişiyle birlikte seslendiren sanatçı, ardından imza dağıtıp selfie çektirdi.

Adapazarı Ada AVM Müdürü Nuray Baysu Şakar sahneye gelerek sanatçıya seramik üzerine çocukları ile birlikte basılmış tablosunu ve çiçek hediye etti.

Gülben Ergen de verilen çiçeği "Ben bunu özel birine hediye edeceğim" diyerek sahneden indi ve önlerde duran engelli bir hayranına verdi.

Yoğun ilgiden dolayı 1 saatlik organizasyonu 1.5 saate uzatan sanatçıya hayranları köy tarhanası ve çocukları için bir çok hediye verdi.

Sanatçının üzerindeki 'No Smoking' yazılı tişört dikkat çekti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGÜLBEN ERGEN