UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞ - AKHİSAR MAÇI SONA ERDİ! İŞTE MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI!..

BEŞİKTAŞ - AKHİSAR MAÇI SONA ERDİ! İŞTE MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI!..

BEŞİKTAŞ - AKHİSAR MAÇI SONA ERDİ! İŞTE MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI!..

90'

Hakem Barış Şimşek müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

90'

Akhisar Bld.Spor'da Kadir Keleş kısa süreli sakatlık geçiriyor.

90'

(Beşiktaş)

Ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Gökhan Töre bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak savunmada Douglas Ferreira bu topun kaleye ulaşmasına engel oluyor.

90'

Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.

90'

(Beşiktaş)

Siyah beyazlılarda Ricardo Quaresma, topu rakibine doğru fırlattığı gerekçesi ile hakem Barış Şimşek tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

88'

(Beşiktaş)

Ceza sahası sağ çaprazının hemen gerisinden kullanılan serbest vuruşta Ricardo Quaresma ortasını ceza sahası sol tarafına doğru gönderiyor. Dusko Tosic gelen topu kafa ile penaltı noktasına doğru indiriyor. Bu noktada bulunan Atiba Hutchinson'ın kafa vuruşu zayıf kalıyor ve kaleci Milan Lukac rakiplerinden önce çıkarak bu topa sahip oluyor.

86'

(Beşiktaş)

Beşiktaş cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mario Gomez oyundan alınırken yerine Kerim Frei oyuna dahil oluyor.

72'

(Akhisar B.S)

Ceza yayı sağ çaprazının biraz gerisinde topla buluşan Onur Ayık doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Tolga üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

70'

(Beşiktaş)

Oğuzhan Özyakup'un havadan pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Cenk Tosun yerden vuruşunu yapıyor ancak savunmada Douglas Ferreira son anda araya girerek bu topun kaleye ulaşmasını engelliyor.

68'

(Beşiktaş)

Kısa paslarla ceza sahasına sokulan siyah beyazlılarda Cenk'in pası ile ceza yayı içerisinde topla buluşan Oğuzhan Özyakup yerden vuruşunu yapıyor ancak son olarak savunmaya çarpan top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

64'

(Beşiktaş)

Beşiktaş cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Jose Sosa oyundan alınırken yerine Gökhan Töre oyuna dahil oluyor.

63'

(Akhisar B.S)

Akhisar Bld.Spor cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Güray Vural oyundan alınırken yerine Onur Ayık oyuna dahil oluyor.

60'

Müsabakanın üçte ikilik bölümü geride kalırken ev sahibi Beşiktaş'ın topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

58'

(Akhisar B.S)

Akhisar Bld.Spor'da Ahmet Cebe, rakibi Oğuzhan Özyakup'a yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

 

50'

Akhisar Bld.Spor'da Ahmet Cebe kısa süreli sakatlık geçiriyor.

48'

(Beşiktaş)

Sol kanattan gelişen atakta İsmail Köybaşı ortasını yerden penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunmada Douglas Ferreira bu topu karşılıyor.

46'

(Beşiktaş)

Beşiktaş cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Olcay Şahan oyundan alınırken yerine Cenk Tosun oyuna dahil oluyor.

46'

Müsabakanın ikinci yarısı Beşiktaşlı futbolcuların vuruşuyla başlıyor.

45'

Hakem Barış Şimşek ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

45'

(Beşiktaş)

Topla birlikte ceza yayı sağ çaprazına sokulan Oğuzhan Özyakup doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Milan Lukac tek yumruğu ile bu topu çıkartıyor.

41'

(Akhisar B.S)

Akhisar Bld.Spor'da Güray Vural, rakibi Ricardo Quaresma'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

41'

(Beşiktaş)

Golden sonraki santra vuruşunun zamanında yapılmadığına yönelik hakeme itiraz eden Olcay Şahan sarı kart görüyor.

40'GOOOLL!! Akhisar Bld.Spor, Leocisio Sami ile farkı ikiye çıkartıyor! Orta alandan hızlı çıkan Leocisio Sami ceza yayı sol çaprazında Luiz Rhodolfo'yu geçiyor ve ceza sahasına girer girmez vuruşunu yapıyor. Sol köşeye yönelen bu topa Tolga'nın müdahalesi yetersiz kalıyor ve top filelerle buluşuyor.

34'

Konuk ekip Akhisar Bld.Spor bu dakikalarda kendi yarı sahasından çıkmakta güçlük çekiyor.     

32'

Ceza yayı sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Ricardo Quaresma ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.      

30'

Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken ev sahibi Beşiktaş'ın topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

28'

Ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Andreas Beck yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Milan Lukac bu topu iki hamlede kontrol ediyor.      

27'

Kara Kartallar kısa paslarla organize olmaya çalışıyor.

24'

Ceza yayı sağ çaprazına sokulan Oğuzhan Özyakup pasını penaltı noktasına hareketlenen Mario Gomez'e gönderiyor. Mario Gomez bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.

22'

(Akhisar B.S)

Sağ kanatta topla buluşan Güray Vural ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak kaleci Tolga çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.

19'Olcay ile duvar pası yapan Jose Sosa ceza yayı sol çaprazında topla buluşuyor ve yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

16'Ceza yayına topla birlikte sokulan Ricardo Quaresma yerden vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

10'

Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

7'

(Beşiktaş)

Ceza sahası sağ çaprazına yakın sayılabilecek bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Ricardo Quaresma ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Mario Gomez kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

6'

(Beşiktaş)

Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Ricardo Quaresma ortasını ceza sahasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

4'

(Akhisar B.S)

GOOOLL!! Akhisar Bld.Spor, Güray Vural ile öne geçiyor. Ceza sahası sağ çaprazına topla birlikte sokulan Ahmet Cebe ara pasını savunma arkasına sarkan Güray Vural'a gönderiyor. Kaleci ile karşı karşıya kalan Güray, Tolga'yı da geçerek topu filelere gönderiyor.

3'

Ev sahibi siyah beyazlılar kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

1'

Hakem Barış Şimşek'in düdüğü ile müsabakaya Akhisar Bld.Spor başlıyor.

 

Akhisar Bld.Spor’da ise eksik oyuncu bulunmuyor.

-

Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Tolgay Arslan ve Ersan Gülüm’ün yanı sıra antreman eksikliği bulunan Veli Kavlak ve sarı kart cezalısı olan Necip Uysal bugünkü mücadelede takımlarını yalnız bırakacak.

-

Yeşil siyahlılar ise deplasmanda oynadığı son üç lig maçından dört puan ile ayrıldı.

-

Kara Kartallar evinde oynadıkları son üç lig maçının ikisini kazanırken birinde berabere kaldı.

-

Aralarında oynadıkları son 6 mücadelede Beşiktaş rakibi Akhisar Bld.Spor karşısında galibiyetlerde 3-1 önde bulunurken 2 müsabaka ise eşitlikle sonuçlandı. Beşiktaş’ın kaydettiği 14 gole karşılık Akhisar Bld.Spor ise attığı 10 gol ile cevap verdi.

-

Geride bıraktığımız 12 hafta sonunda siyah beyazlı ekip topladığı 29 puan ile ligin zirvesinde yer alırken Akhisar ekibi ise topladığı 22 puan ile 5. sırada bulunuyor.

-

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak müsabakada hakem Barış Şimşek düdük çalacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbeşiktaş  akhisar