UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ZARA: TÜRKAN ŞORAY’IN KIZI TEKLİFİ İLK BANA GELDİ!..

ZARA: TÜRKAN ŞORAY’IN KIZI TEKLİFİ İLK BANA GELDİ!..

ZARA: TÜRKAN ŞORAY’IN KIZI TEKLİFİ İLK BANA GELDİ!..

Ünlü sanatçı Zara, geçtiğimiz günlerde Günay Restaurant’ta sahne aldı. Geniş repertuvarı ve sahnedeki şıklığıyla göz kamaştıran Zara, sahne öncesi basına kısa bir röportaj verdi. Zara, heyecanını, ‘Duyduğum kadarıyla sadece İstanbul değil, İzmir’den de, Ankara’dan da yurtdışından da misafirler ağırlıyormuşuz. Çok mutluyum, içeride çok güzel bir kalabalık var. Bu sezonun ilk Günay sahnesi. Böyle halkla birebir görüşebildiğimiz gecelerde heyecan iki kat daha fazla oluyor’ sözleriyle anlattı.

Çilek Kokusu kadrosundan oyuncular ve yönetmen Temel Gürsu’nun izlemeye geldiği Zara ‘İçeride Çilek Kokusu’ndan arkadaşlarım var, yönetmen Temel Gürsu da varmış. Bu bana işaret herhalde dedim. Çok seviyorum. Beyazperde, dizi, sinema... Hatta tiyatro bile yapmışlığım var. Dolayısıyla inşallah oralara da bir dönüş olarak adlandırılabilir’ diyerek oyunculuk sevgisini anlatırken ilginç bir sırrı açıkladı.

Kendisine Türkan Şoray kuralları olup olmadığı sorulan sanatçı ‘ Türkan Şoray kurallarım var. Biliyor musunuz bilmiyorum. Sevgili Nurgül Yeşilçay çok yakıştı o diziye ama. İlk görüşme benimle yapılmıştı İkinci Bahar dizisi için. Türkan Şoray’ın kızı olarak. Sinema gözüyle bir benzetmede bulunmuşlardı. Maalesef şirket o zaman anlaşma sağlayamamıştı ve çok değerli bir isim kazandı o zaman ekranlar Nurgül Yeşilçay gibi. Böyle bir anımız var. Ben çok severim Türkan Şoray’ı. Seçiciliği ve kurallarıyla her zaman öne çıkmış, hiçbir prensibi de boşa değilmiş.’ cevabını verdi.

VEFA GECESİ YAPTI

Yaklaşık üç saat aralıksız sahnede dinleyicilerine müzik ziyafeti veren Zara, türkü, pop, sanat müziği ve arabeskten oluşan geniş bir repertuvarla adeta şov yaptı. Geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Neşet Ertaş, Müslüm Gürses ve Kayahan gibi ustaların da şarkılarını okuyan Zara, ‘Böylece saygı duyduğumuz müzik adamlarına ahde vefa gecesi yapmış olduk’ şeklinde konuştu. Zara’yı dinleyenler arasında kendisinden önce sahne alan Ümit Besen, Nurdan Torun, Murat Başoğlu, Nuri Alço, Paramparça dizisinin müziklerine de imza atan İntizar gibi isimler hazır bulundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERzara