UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNUCU ENGİN ALTAN DÜZYATAN’IN BİLİNMEYEN YÖNÜ HERKESİ ŞAŞIRTTI!..

ÜNLÜ OYUNUCU ENGİN ALTAN DÜZYATAN’IN BİLİNMEYEN YÖNÜ HERKESİ ŞAŞIRTTI!..

ÜNLÜ OYUNUCU ENGİN ALTAN DÜZYATAN’IN BİLİNMEYEN YÖNÜ HERKESİ ŞAŞIRTTI!..

Engin Altan Düzyatan, en büyük hayalini gerçekleştirdi, Ruanda’nın yağmur ormanlarında goril safarisine çıktı. Ünlü oyuncu, nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan dağ gorilleriyle burun buruna saatler geçirdi.

Engin Altan bu gezinin her zaman aklında olduğunu vahşi doğaya ilgi duyduğundan beri gorillerin hayatlarını merak ettiğini ve gorilleri kendi doğasında fotoğraflamayı çok istediğini söyledi.Hayallerinin peşinden koşarken eşi Neslişah alkoçlar’ın her zaman arkasında olduğunu belirten ünlü oyuncu “ Oğlum 1 yaşına bastıktan sonra buraya Neslişah’la gelmeyi çok istiyoruz. Bir de onsuz gidemeyeceğim iki yer var. Biri Vietnam, diğeri de Kamboçya. Çünkü birlikte gideceğimize söz verdim. dedi.

SU KUYULARI AÇACAK

Engin Altan Düzyatan, gezilerinin sonucunda yapmak istediği projesini “ 3 yıl önce Kenya’da ve şimdi de Ruanda’da çektiğim fotoğraflarla bir sergi açacağım. Buradaki şartları görüp, buradaki insanları dinleyip de etkilenmemek mümkün değil. Afrika’daki çocuklar su alabilmek için -ki su insanın en temel ihtiyacı- 50-60 kilometre. yürümek zorunda kalıyorlar. O yüzden de bu açacağım sergiden gelecek gelirle Afrika’da “su kuyuları” açtırmak istiyorum. Çünkü çektiğim fotoğraflar bu coğrafyadan çıktı. Ufak da olsa bu coğrafyaya bir katkım olsun istiyorum.”  sözleriyle açıkladı.

Kelebek

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13